Over Makelaardij Lugtenborg

Over Makelaardij Lugtenborg

Makelaardij Lugtenborg

uw sleutel naar de toekomst

foto Inge Wouda-Lugtenborg VastgoedPro (2)In april 2004 heb ik Makelaardij Lugtenborg o.g. opgericht. Ik ben Makelaar-taxateur en al meer dan 30 jaar actief in de branche.

Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt bij verschillende makelaarskantoren in Groningen, Noord-Holland, Flevoland en Overijssel. Mede door de hier opgedane ervaring kan ik u op een professionele en betrokken manier van dienst zijn.

Bent u op zoek naar een woning of heeft u een taxatierapport nodig? Ik sta voor u klaar.

Kiest u voor mij dan kiest u voor een persoonlijke, professionele en gecertificeerde makelaar. Vanaf het begin tot het eind van het hele proces van het kopen of het taxeren van een woning blijf ik betrokken.

Kijk gerust rond op de website. U vindt hier informatie over de diensten die ik aanbied en mijn tarieven.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor een eventuele opdracht. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op.

Inge Wouda-Lugtenborg
Register Makelaar-taxateur, lid VastgoedPro

 

Makelaardij Lugtenborg in het nieuws

‘Een dakkapel, verdien je dat terug?’ – Funda – 26 oktober 2017

‘Hypotheek, aankoop van je huis en interieuradvies in één’ – Mijnplaats Dronten – 21 mei 2015

‘Makelaardij Lugtenborg ook aanwezig op de woonmarkt op 18 april in de Meerpaal’ – DusNu Dronten – 16 april 2015

‘Makelaardij Lugtenborg viert 10-jarig bestaan’ – Mijnplaats Dronten – 24 april 2014

‘Aankoopmakelaar relevanter dan gedacht’ – Flevopost – 27 december 2012

‘SBS huizenjacht op stap met Makelaardij Lugtenborg’ – Flevopost – 13 december 2011

‘Prijzen StarNight GroenRijk uitgereikt’ – Flevopost – 4 januari 2011

‘Makelaardij Lugtenborg reikt cadeaubon uit’ – Flevopost – 17 juni 2009

 

Reviews

 • Wij hadden een eerste bod uitgebracht op een woning en dat werd direct geaccepteerd. Omdat we niet zo ervaren zijn in het kopen van een huis hebben we toch een aankoopmakelaar gezocht en Inge werd ons aanbevolen. Ze is erg zorgvuldig in het opvolgen van afspraken en plezierig in de omgang. Ze heeft ons prima begeleid.

  MC
  17 jan 2020
  MC
 • Bij het zoeken naar en kopen van een huis komt veel op je af. Waar moet je op letten? Hoe onderhandel je? Vergeet je niet iets? Op internet is veel te lezen dat een aankoopmakelaar hierbij helpt. Toch twijfelden we... Hebben we dat nodig? Aan de andere kant, wij kopen niet dagelijks een huis. Inge werd ons aangeraden en sinds het eerste contact (Inge belde terug: "Waar is de brand?") geen seconde spijt van gehad. Deze powervrouw luistert goed, is zeer toegankelijk, maar zeker ook erg zorgvuldig, geduldig en behulpzaam. En dat alles met een lach en goede humor. Wij vonden het erg prettig om "gewoon" via Whatsapp contact te hebben, ook 's avonds. Mede dankzij de zorg, kennis en ervaring van Inge zitten wij gerust in onze nieuwe woning. Even iets checken of overleggen kan bij haar. Ze geeft haar mening en advies (vroegen wij ook om), maar laat je eigen keuzes maken. Ze heeft een goed netwerk en korte lijntjes met mensen waar je iets van nodig hebt bij het kopen van een woning (verkopende makelaar, hypotheekadviseur, bouwkundige etc).

  RV
  30 nov 2019
  RV
 • Wat een TOPPER! Ondanks mijn terughoudendheid toch over stag gegaan om Inge in te schakelen. Nog geen moment spijt van gehad! Er is mij zoveel drukte en energie en tijd bespaard gebleven in deze hectische periode. Wordt het even onduidelijk dan is Inge er weer die de onduidelijkheden aanhoort en snel weer omzet in duidelijkheid. Door haar menselijke benadering, behulpzaamheid en open eerlijke communicatie is er geen blokkade om iets te bespreken. Bedankt Inge!

  Janny H.
  9 nov 2019
  Janny H.