Over Makelaardij Lugtenborg

Over Makelaardij Lugtenborg

Makelaardij Lugtenborg

uw sleutel naar de toekomst

foto Inge Wouda-Lugtenborg VastgoedPro (2)In april 2004 heb ik Makelaardij Lugtenborg o.g. opgericht. Ik ben Makelaar-taxateur en al meer dan 30 jaar actief in de branche.

Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt bij verschillende makelaarskantoren in Groningen, Noord-Holland, Flevoland en Overijssel. Mede door de hier opgedane ervaring kan ik u op een professionele en betrokken manier van dienst zijn.

Bent u op zoek naar een woning of heeft u een taxatierapport nodig? Ik sta voor u klaar.

Kiest u voor mij dan kiest u voor een persoonlijke, professionele en gecertificeerde makelaar. Vanaf het begin tot het eind van het hele proces van het kopen of het taxeren van een woning blijf ik betrokken.

Kijk gerust rond op de website. U vindt hier informatie over de diensten die ik aanbied en mijn tarieven.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor een eventuele opdracht. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op.

Inge Wouda-Lugtenborg
Register Makelaar-taxateur, lid VastgoedPro

 

Makelaardij Lugtenborg in het nieuws

‘Een dakkapel, verdien je dat terug?’ – Funda – 26 oktober 2017

‘Hypotheek, aankoop van je huis en interieuradvies in één’ – Mijnplaats Dronten – 21 mei 2015

‘Makelaardij Lugtenborg ook aanwezig op de woonmarkt op 18 april in de Meerpaal’ – DusNu Dronten – 16 april 2015

‘Makelaardij Lugtenborg viert 10-jarig bestaan’ – Mijnplaats Dronten – 24 april 2014

‘Aankoopmakelaar relevanter dan gedacht’ – Flevopost – 27 december 2012

‘SBS huizenjacht op stap met Makelaardij Lugtenborg’ – Flevopost – 13 december 2011

‘Prijzen StarNight GroenRijk uitgereikt’ – Flevopost – 4 januari 2011

‘Makelaardij Lugtenborg reikt cadeaubon uit’ – Flevopost – 17 juni 2009

 

Reviews

 • Een geschikt huis vinden in Dronten was geen gemakkelijke opgave. Extra spannend omdat ik alleen een huis ging kopen. Wat ben ik daarom blij dat Inge mij in dit proces heeft begeleid. Ik heb haar manier van werken als zeer prettig ervaren. Inge is erg betrokken en toegewijd, denkt continu met je mee en neemt je een hoop werk uit handen. Daarnaast heeft ze ook heel veel kennis van de huizenmarkt en hoe hier het beste op te anticiperen. Het gaf mij erg veel rust dat iemand op de achtergrond continu aanwezig is en het hele proces goed bewaakt. Dankjewel Inge!!

  Suus Schaap
  5 aug 2020
  Suus Schaap
 • Wij kijken erg goed terug op onze samenwerking met Inge. De duidelijke communicatie hebben wij ervaren als prettig ,haar kennis van de huizenmarkt maar ook zeker het zoeken naar de woning met onze wensen. Hierdoor hebben we onze woning kunnen kopen die helemaal bij ons past. Dank je wel Inge!

  Carlien en John
  24 jun 2020
  Carlien en John
 • Inge heeft ons uitstekend begeleid. Ze is duidelijk over haar aanpak en maakt dit ook waar. Hierbij werkt Inge snel. Door haar toegewijde ondersteuning heeft ze ons veel uit handen kunnen nemen tijdens het aankoopproces van ons huis. Wij hebben haar deskundigheid in combinatie met de persoonlijke benadering als zeer positief ervaren. Inge in een paar woorden: toegewijd, klantgericht, daadkrachtig, vriendelijk, betrokken en attent.

  Rita en Yvonne
  11 jun 2020
  Rita en Yvonne