Over Makelaardij Lugtenborg

Over Makelaardij Lugtenborg

Makelaardij Lugtenborg

uw sleutel naar de toekomst

foto Inge Wouda-Lugtenborg VastgoedPro (2)In april 2004 heb ik Makelaardij Lugtenborg o.g. opgericht. Ik ben Makelaar-taxateur en al meer dan 30 jaar actief in de branche.

Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt bij verschillende makelaarskantoren in Groningen, Noord-Holland, Flevoland en Overijssel. Mede door de hier opgedane ervaring kan ik u op een professionele en betrokken manier van dienst zijn.

Bent u op zoek naar een woning of heeft u een taxatierapport nodig? Ik sta voor u klaar.

Kiest u voor mij dan kiest u voor een persoonlijke, professionele en gecertificeerde makelaar. Vanaf het begin tot het eind van het hele proces van het kopen of het taxeren van een woning blijf ik betrokken.

Kijk gerust rond op de website. U vindt hier informatie over de diensten die ik aanbied en mijn tarieven.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor een eventuele opdracht. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op.

Inge Wouda-Lugtenborg
Register Makelaar-taxateur, lid VastgoedPro

 

Makelaardij Lugtenborg in het nieuws

‘Een dakkapel, verdien je dat terug?’ – Funda – 26 oktober 2017

‘Hypotheek, aankoop van je huis en interieuradvies in één’ – Mijnplaats Dronten – 21 mei 2015

‘Makelaardij Lugtenborg ook aanwezig op de woonmarkt op 18 april in de Meerpaal’ – DusNu Dronten – 16 april 2015

‘Makelaardij Lugtenborg viert 10-jarig bestaan’ – Mijnplaats Dronten – 24 april 2014

‘Aankoopmakelaar relevanter dan gedacht’ – Flevopost – 27 december 2012

‘SBS huizenjacht op stap met Makelaardij Lugtenborg’ – Flevopost – 13 december 2011

‘Prijzen StarNight GroenRijk uitgereikt’ – Flevopost – 4 januari 2011

‘Makelaardij Lugtenborg reikt cadeaubon uit’ – Flevopost – 17 juni 2009

 

Reviews

 • Wij hebben Makelaardij Lugtenborg ingeschakeld als aankoopmakelaar en dit is ons ontzettend goed bevallen. Zij nam een aantal zaken uit handen zoals de aankoop en het regelen van de taxatie, maar de prijsonderhandeling is toch wat eruit springt en wij hoefden daar ons niet druk over te maken. Zodoende konden wij ons focussen op ons nieuwe thuis en toekomst. Dit gaf rust! Wij hebben hier een heel fijn gevoel aan overgehouden en zouden het een ieder adviseren die hierover twijfelt! Ze is transparant en maakt het niet mooier dan dat het is.

  Kevin en Susan
  28 sep 2020
  Kevin en Susan
 • Inge heeft ons fantastisch en uitermate professioneel begeleid in het hele zoek, taxatie, aankoop, advies en nazorg traject. Ze is standvastig en is op letterlijk alles voorbereid. Haar betrokkenheid en kundigheid is echt onderscheidend. Het zijn ook deze dingen waarop we getipt waren door een andere pro, en zijn daar niet in teleurgesteld. Het mag gezegd worden, het verliep vrijwel volmaakt, en mede daardoor zijn we boven verwachting geslaagd, in een extreem moeilijke tijd. Hulde.

  Jeroen en Marianne
  10 sep 2020
  Jeroen en Marianne
 • Ik ben zelfstandige en alles leek er op dat ik in coronatijd geen huis zou kunnen kopen. Toen kwam mijn droomhuis in de verkoop. We hebben samen de schouders er onder gezet en het is tóch gelukt! Inge, enorm veel dank, zonder jouw daadkrachtige, volhardende betrokkenheid was het nooit gelukt!

  Josien
  2 sep 2020
  Josien