Our Blog

Our Blog

Arjan Harmelink

featured image

Via de Hypotheker ben ik in contact gekomen met Inge.

Zij liet mij inzien dat er meer te koop was met mijn budet dan dat ik eigenlijk op het oog had. Normaal gesproken is er eerst het kennismakingsgesprek, maar omdat er vrij weinig tijd was, ivm verandering van de hypotheekregels, is Inge voor het gesprek al bezig gegaan voor mij, iets wat ik erg heb gewaardeerd. Tijdens de bezichtigingen let ze op detail en kwam zij met vragen en opmerkingen waar ikzelf nog niet aan gedacht had. Tijdens het hele aankoop-proces houd ze niet alleen zakelijk contact, maar ook persoonlijk contact. Een telefoontje hoe het ermee is en of er nog vragen zijn opgekomen.
In de onderhandelingen houd ze goed in de gaten wat het budget is, wat de wensen zijn en wat eventuele oplossingen zijn met de min-punten van het huis. Voordat alle officiele papieren getekend worden legt ze alles uit hoe en wat ermee bedoeld wordt. Ook na de sleuteloverdracht houdt ze contact over hoe het gaat en of er nog dingen zijn opgevallen tijdens het klussen/verbouwen. Maar ook of de afspraken die zijn gemaakt bij de sleuteloverdracht zijn nagekomen.

Met andere woorden, Inge is een vakvrouw in hart en nieren, heeft oog voor detail en weet goed wat voor resultaat ze wil behalen tijdes het proces. Ik raad Inge zeer zeker aan als aankoopmakelaar en zal haar zeker aanraden bij familie en vrienden! Inge, onwijs bedankt voor je goede advies en hulp bij het aankopen van mijn huis!!

About admin