Our Blog

Our Blog

Biemans

featured image

Het eerste huis, erg leuk en spannend omdat het allemaal nieuw en onbekend is. Inge kwam langs voor een oriëntatiegesprek en voor ons was het snel duidelijk dat wij wel zaken wilde doen. De aankoopmakelaar waar wij via de hypotheker van hoorde, was voor ons ook nieuw. Bij dit gesprek bleek dat wij alleen maar gemak en (financiële) winst konden halen bij het inzetten van de aankoopmakelaar. De ondersteuning bij bezichtiging en onderhandeling was heel prettig en leverde ons een forse winst op.
Helaas bleek na een aantal maanden een verborgen gebrek aanwezig te zijn in de nieuwe aanwinst. Dan komt de vraag hoe moet je het verder aanpakken met de vorige bewoners? Hier gaf Inge de juiste support in in eerste instantie de bemiddeling en later zelf op juridisch vlak na een hoop gezeur met vorige bewoner. De pit bull instelling van Inge, maakt dat je je enorm gesteund voelt en je merkt dat ze er helemaal voor gaat.
Kortom zijn wij bijzonder goed te spreken en raden wij makelaardij Lugtenborg iedereen aan. Zeker als je niet behandeld wil worden als “zomaar” een klant en dat voor een schappelijke prijs.

About admin