Our Blog

Our Blog

Chris en Karin Blom

Ondertussen wonen wij 3 maanden in onze bungalow. En ondanks dat we nog niet klaar zijn met de aanpassingen in het huis, genieten wij er elke dag van dat wij deze stap hebben kunnen zetten. Dit kon mede dankzij de bemiddeling van Inge, onze aankoopmakelaar.
Een dag voor de bezichtiging kregen wij het idee om een aankoopmakelaar in te schakelen en we kwamen uit bij Inge. Gelukkig kon ze mee met de bezichtiging en pas voor de woning ontmoetten we elkaar. We hadden gelijk een goed gevoel bij Inge. Tijdens de bezichtiging stelde ze kritische vragen over zaken waar we zelf niet over hadden nagedacht en na afloop wees ze ons nog op een aantal punten waar we rekening mee moesten houden.
Er was veel animo voor de woning en het kwam er op neer dat er uiteindelijk een eenmalige inschrijving gehanteerd zou worden. Inge heeft ons geadviseerd met welk bedrag en welke voorwaarden we de meeste kans van slagen zouden hebben. En dat heeft gewerkt! De woning werd aan ons verkocht. In de tussentijd hadden we regelmatig contact met Inge, ze hield ons goed op de hoogte.

Bij de bezichtiging vlak voor de overdracht waren er een aantal (kleine) zaken niet in orde en Inge trad kordaat op. Er zijn direct wat afspraken gemaakt met de verkopers. Na de overdracht moesten we (helaas) weer afscheid van haar nemen. Althans, dat dachten we. Er bleek namelijk iets essentieels in het huis te ontbreken, waar we pas later achter kwamen. Toen we Inge hiervoor benaderden, ondernam ze gelijk actie en uiteindelijk is dat met haar hulp ook op een goede manier opgelost.

Nadat we verhuisd waren, heeft Inge nog een keer met ons contact opgenomen en gevraagd of alles verder goed ging. Ook dat konden we zeer waarderen.
Al met al zijn we lovend over Inge. We bevelen haar dan ook iedereen aan, behalve als wij ooit nog eens zelf een ander huis gaan kopen. Dan willen we haar graag voor ons zelf houden.

About Inge