Our Blog

Our Blog

RV

Bij het zoeken naar en kopen van een huis komt veel op je af. Waar moet je op letten? Hoe onderhandel je? Vergeet je niet iets? Op internet is veel te lezen dat een aankoopmakelaar hierbij helpt. Toch twijfelden we… Hebben we dat nodig? Aan de andere kant, wij kopen niet dagelijks een huis.

Inge werd ons aangeraden en sinds het eerste contact (Inge belde terug: “Waar is de brand?”) geen seconde spijt van gehad. Deze powervrouw luistert goed, is zeer toegankelijk, maar zeker ook erg zorgvuldig, geduldig en behulpzaam. En dat alles met een lach en goede humor.

Wij vonden het erg prettig om “gewoon” via Whatsapp contact te hebben, ook ’s avonds. Mede dankzij de zorg, kennis en ervaring van Inge zitten wij gerust in onze nieuwe woning. Even iets checken of overleggen kan bij haar. Ze geeft haar mening en advies (vroegen wij ook om), maar laat je eigen keuzes maken. Ze heeft een goed netwerk en korte lijntjes met mensen waar je iets van nodig hebt bij het kopen van een woning (verkopende makelaar, hypotheekadviseur, bouwkundige etc).

About Inge