Reviews

Reviews

Laat een review achter!

Uw naam (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Reviews

Wij zijn zeer tevreden. Inge heeft een prettige en persoonlijke aanpak. Als we vragen hadden dan reageerde zij altijd snel. De groepsapp die we hadden was erg handig voor snelle communicatie. Ook via de telefoon of mail is ze goed te bereiken. Ze heeft in deze rare woningmarkt binnen drie maanden een huis voor ons gevonden, binnen ons budget en voldeed aan al onze wensen. Wat wij ook erg prettig vonden is, dat Inge ons aan de hand meenam in alles wat wij persoonlijk moesten regelen voor de aankoop van ons huis. Dit is het eerste huis dat we gekocht hebben, dus we wisten nog van niks. Dus ook voor starters is Inge zeker een aanrader!!!!!!

Ruben en Charlotte Glastra
25 mei 2021

Ondanks deze moeilijke tijd hebben we afgelopen december onze eerste huisje gekocht met behulp van Inge. Heel vriendelijk, professioneel en kundig! Als starters zijn wij super goed geholpen door Inge. We hadden heel goed contact en als er iets onduidelijk was namen we meteen contact op met Inge en ze nam de tijd om alles begrijpelijk voor ons te maken. Inge heeft ook een bouwkundige keuring geregeld voor ons en hierbij was ze zelf ook aanwezig wat wij ook erg fijn vonden, en wij waren ook heel blij dat ze met dit voorstel kwam want daar hebben we veel aan gehad! Ze heeft ons bij alles heel goed begeleid. Wij waren erg tevreden met Inge als aankoopmakelaar en zouden daarom ook iedereen aanraden! Wij zijn Inge ontzettend dankbaar voor haar inzet!

Nadia en Javad
6 mei 2021

Deze week ben ik de gelukkige eigenaar geworden van een mooie woning die voldeed aan mijn wensen. Inge heeft mij van mijn initiële zoektocht tot aan de notaris begeleid, waardoor ik mij totaal ontzorgd heb gevoeld. Ik heb Inge leren kennen als een meelevende, hardwerkende aankoopmakelaar, met passie voor haar werk. Inge denkt in mogelijkheden, waakt voor risico's, geeft hele goede adviezen en neemt de tijd voor je. Haar uitstekende werk, de inzet, de behulpzaamheid en de betrokkenheid hebben er aan bijgedragen dat mijn zoektocht tot een succes geworden is. Een aanrader voor iedereen die een woning zoekt. Thanks Inge!

Barry H.
4 apr 2021

Afgelopen augustus een huis gekocht met behulp van Inge. Nog steeds super blij en dankbaar voor alle hulp! Er wordt echt met je mee gedacht, geen vraag is te gek, heel prettig en professioneel advies gekregen. Wij kunnen haar iedereen aanraden, nogmaals bedankt !

Dianne en Jimmy
25 feb 2021

Inge heeft ons supergoed geholpen! Inge is bekend in de omgeving, luistert goed naar je wensen en denkt mee. Het is een moeilijke tijd om een geschikt huis te vinden. Zonder haar was het ons niet gelukt om ons huisje te vinden waar we nu zo blij mee zijn!

Sandra en Timo
19 feb 2021

Wij zijn heel fijn geholpen door mw. Wouda-Lugtenborg. Beslist niet opdringerig of wat dan ook. Als we vragen hadden konden we altijd terecht. Wilden we een adres eerst zelf bekijken voor we een bezichtiging wilden was dat altijd ook okee. Dan wisten we in ieder geval zeker of we verder wilden gaan of niet. Kortom fijn geholpen en uiteindelijk goed geslaagd. Bedankt hiervoor alsnog.

fam. Zwama
3 dec 2020

Inge is een fijne makelaar. Ze denkt overal aan en zorgt er zo voor dat er niks wordt vergeten en alles soepel verloopt. Geen extra stress rondom een verhuizing! Ik kan haar iedereen aanraden!

Christina
26 nov 2020

Ondanks deze lastige tijd qua huizen kopen/vinden, heeft Inge ons droomhuis helpen vinden. Zij heeft ons alle zorg uit handen genomen, op een meer dan prettige en professionele wijze. Wij zouden makelaardij Lugtenborg bij iedereen van harte aanbevelen! Bedankt Inge voor je goede zorgen.

Klaas Jan en Ellen
16 nov 2020

Wij hadden belangstelling voor een appartement. Enkele malen kwam het niet tot aankoop. Tot we in contact kwamen met Inge Wouda. Na dat contact met haar als aankoopmakelaar ging alles vliegensvlug en geheel naar wens. We werden telkens tijdig en vakbekwaam begeleid. We hadden de mazzel dat de kopers van ons oude huis haar ook hadden ingeschakeld als aankoopmakelaar. Zo kwamen we haar in korte tijd tweemaal tegen. Beide keren zeer tot ons genoegen. Hartelijk dank.

Jan en Boukje
20 okt 2020

Het is in deze tijd niet makkelijk om een woning te kopen. Laat staan als je in het buitenland woont en in corona tijd niet mag vliegen... Maar het is ons toch gelukt waarbij Inge ons geweldig heeft geholpen in het gehele proces. Ze is kundig, eerlijk, professioneel en heeft ons fantastisch begeleid. We kunnen over een paar maanden met een gerust hart terugkeren naar Nederland en onze intrek nemen in ons geweldige huis. Zonder Inge was het ons zeker niet gelukt. Masha danki Inge !

Patrick & Miranda
19 okt 2020

Wij hebben Makelaardij Lugtenborg ingeschakeld als aankoopmakelaar en dit is ons ontzettend goed bevallen. Zij nam een aantal zaken uit handen zoals de aankoop en het regelen van de taxatie, maar de prijsonderhandeling is toch wat eruit springt en wij hoefden daar ons niet druk over te maken. Zodoende konden wij ons focussen op ons nieuwe thuis en toekomst. Dit gaf rust! Wij hebben hier een heel fijn gevoel aan overgehouden en zouden het een ieder adviseren die hierover twijfelt! Ze is transparant en maakt het niet mooier dan dat het is.

Kevin en Susan
28 sep 2020

Inge heeft ons fantastisch en uitermate professioneel begeleid in het hele zoek, taxatie, aankoop, advies en nazorg traject. Ze is standvastig en is op letterlijk alles voorbereid. Haar betrokkenheid en kundigheid is echt onderscheidend. Het zijn ook deze dingen waarop we getipt waren door een andere pro, en zijn daar niet in teleurgesteld. Het mag gezegd worden, het verliep vrijwel volmaakt, en mede daardoor zijn we boven verwachting geslaagd, in een extreem moeilijke tijd. Hulde.

Jeroen en Marianne
10 sep 2020

Ik ben zelfstandige en alles leek er op dat ik in coronatijd geen huis zou kunnen kopen. Toen kwam mijn droomhuis in de verkoop. We hebben samen de schouders er onder gezet en het is tóch gelukt! Inge, enorm veel dank, zonder jouw daadkrachtige, volhardende betrokkenheid was het nooit gelukt!

Josien
2 sep 2020

Een geschikt huis vinden in Dronten was geen gemakkelijke opgave. Extra spannend omdat ik alleen een huis ging kopen. Wat ben ik daarom blij dat Inge mij in dit proces heeft begeleid. Ik heb haar manier van werken als zeer prettig ervaren. Inge is erg betrokken en toegewijd, denkt continu met je mee en neemt je een hoop werk uit handen. Daarnaast heeft ze ook heel veel kennis van de huizenmarkt en hoe hier het beste op te anticiperen. Het gaf mij erg veel rust dat iemand op de achtergrond continu aanwezig is en het hele proces goed bewaakt. Dankjewel Inge!!

Suus Schaap
5 aug 2020

Wij kijken erg goed terug op onze samenwerking met Inge. De duidelijke communicatie hebben wij ervaren als prettig ,haar kennis van de huizenmarkt maar ook zeker het zoeken naar de woning met onze wensen. Hierdoor hebben we onze woning kunnen kopen die helemaal bij ons past. Dank je wel Inge!

Carlien en John
24 jun 2020

Inge heeft ons uitstekend begeleid. Ze is duidelijk over haar aanpak en maakt dit ook waar. Hierbij werkt Inge snel. Door haar toegewijde ondersteuning heeft ze ons veel uit handen kunnen nemen tijdens het aankoopproces van ons huis. Wij hebben haar deskundigheid in combinatie met de persoonlijke benadering als zeer positief ervaren. Inge in een paar woorden: toegewijd, klantgericht, daadkrachtig, vriendelijk, betrokken en attent.

Rita en Yvonne
11 jun 2020

In deze tijd ben je eigenlijk zonder aankoopmakelaar altijd te laat en vis je achter het net. Inge is iemand die je constant helpt met je vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk en waarom ‘. Inge is er er voor jou. En dat merk je ook echt. Ook als je een soort van wanhopig wordt blijft zij je vertellen dat je geduld moet hebben en dat jouw droomhuis echt wel komt. Zij staat je bij in alle opzichten. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit! Ze houdt daadwerkelijk alles in de gaten zodat je alles op tijd regelt. Inge is een geweldige aankoopmakelaar en een fantastisch persoon. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Een aankoopmakelaar kost een hoop geld maar dat is het echt allemaal waard.

Kirsha de Valk
2 jun 2020

Inge heeft mij voor de tweede keer geholpen aan een super fijn huis en voor de tweede keer ben ik super tevreden over haar dienstverlening. Ze denkt goed met je mee en controleert of alles geregeld is wat er geregeld moet worden. Ze zal altijd haar adviezen goed onderbouwen, maar laat je vervolgens vrij in je keuze. Door de jaren ervaring die ze heeft, heeft ze een goed netwerk (ook in Lelystad) opgebouwd waar je ook gebruik van kan maken als je dat zou willen (denk bijvoorbeeld aan een financieel adviseur, verkoopmakelaar of een bouwkundigrapport). Ze is niet alleen een professional, maar ook een heel leuk mens in de omgang! Thanks Inge!

Wendy
25 apr 2020

Toen we na bezichtiging van een woning acuut advies nodig hadden voor het doen van een bod en andere ins en outs bij het kopen van een woning, werd Inge ons aangeraden door iemand die zelf ook door haar geholpen was. Zij was diezelfde avond al bereid om uitvoerig mee te denken. Erna heeft zij ons ook zeer geholpen met het bezichtigen en beoordelen van enkele woningen (door ons over het hoofd geziene bouwkundige problemen aanwijzen en zo), voors en tegens verhelderen en vooral het ontzorgen bij veel administratieve zaken bij de uiteindelijke koop. Aan te raden!

Wim en Jannie Terlouw
23 feb 2020

Bij het bezichtigen van het 1e huis had ik het over een aankoopmakelaar. Door de verkopende makelaar werd Inge aangeraden. Omdat zij alleen aankopen doet heb ik voor haar gekozen. Dit bleek een perfecte keuze, van 1e bezichtiging tot aan uiteindelijke aankoop hoef je nergens aan te denken. Inge denkt aan alles en geeft je adviezen waar je wat aan hebt. Zonder haar inzet zou ik dit huis nooit in handen gekregen hebben. in 1 woord geweldig. Mocht ik ook nog eens verhuizen zal ik zeker weer van haar diensten gebruik maken. Inge is bedrag in goud waard.

Leonieke Versteeg
11 feb 2020

Wij hadden een eerste bod uitgebracht op een woning en dat werd direct geaccepteerd. Omdat we niet zo ervaren zijn in het kopen van een huis hebben we toch een aankoopmakelaar gezocht en Inge werd ons aanbevolen. Ze is erg zorgvuldig in het opvolgen van afspraken en plezierig in de omgang. Ze heeft ons prima begeleid.

MC
17 jan 2020

Bij het zoeken naar en kopen van een huis komt veel op je af. Waar moet je op letten? Hoe onderhandel je? Vergeet je niet iets? Op internet is veel te lezen dat een aankoopmakelaar hierbij helpt. Toch twijfelden we... Hebben we dat nodig? Aan de andere kant, wij kopen niet dagelijks een huis. Inge werd ons aangeraden en sinds het eerste contact (Inge belde terug: "Waar is de brand?") geen seconde spijt van gehad. Deze powervrouw luistert goed, is zeer toegankelijk, maar zeker ook erg zorgvuldig, geduldig en behulpzaam. En dat alles met een lach en goede humor. Wij vonden het erg prettig om "gewoon" via Whatsapp contact te hebben, ook 's avonds. Mede dankzij de zorg, kennis en ervaring van Inge zitten wij gerust in onze nieuwe woning. Even iets checken of overleggen kan bij haar. Ze geeft haar mening en advies (vroegen wij ook om), maar laat je eigen keuzes maken. Ze heeft een goed netwerk en korte lijntjes met mensen waar je iets van nodig hebt bij het kopen van een woning (verkopende makelaar, hypotheekadviseur, bouwkundige etc).

RV
30 nov 2019

Wat een TOPPER! Ondanks mijn terughoudendheid toch over stag gegaan om Inge in te schakelen. Nog geen moment spijt van gehad! Er is mij zoveel drukte en energie en tijd bespaard gebleven in deze hectische periode. Wordt het even onduidelijk dan is Inge er weer die de onduidelijkheden aanhoort en snel weer omzet in duidelijkheid. Door haar menselijke benadering, behulpzaamheid en open eerlijke communicatie is er geen blokkade om iets te bespreken. Bedankt Inge!

Janny H.
9 nov 2019

Wij hebben heel veel gehad aan de ondersteuning van Inge. Zij is zeer betrokken en integer. Toen wij via haar wilden bieden voor een huis gaf ze aan, ons helaas niet te kunnen/mogen helpen omdat ze al voor een andere klant geboden had. Jammer voor ons, maar dit gaf ons tóch een heel goed gevoel over Inge als aankoopmakelaar. Wij bevelen haar van harte aan! Anke

Anke
21 okt 2019

Wij werden naar Inge verwezen door positieve geluiden van bekenden en ook wij waren zeer tevreden. Inge is professioneel, maar ook zeer toegankelijk en betrokken. Wij als leken op de huizenmarkt hebben heel veel aan haar gehad; ze lichtte ons uitgebreid voor maar hield ons ook met beide benen op de grond. Kortom, heel prettig om mee samen te werken! Dank je Inge!

Sjoerd en Annelies
18 sep 2019

We hadden jouw naam via-via. We hebben je ervaren als een betrokken professional. Je dacht mee en stond echt naast ons in onze zoektocht. Het was fijn dat je de kleine letters meelas en zo mee kon denken. Dit gaf een rustig gevoel. Dankjewel voor je betrokkenheid. We raden zeker aan om van Inges expertise gebruik te maken!

Bert Jan en Frieda
15 sep 2019

Voor de tweede keer de hulp van Inge ingeschakeld voor het vinden van ons droomhuis. Inge is professioneel en weet waar ze het over heeft. Ze let op zaken waar wij als kopers niet aan denken. Inge houdt alles goed in de gaten zodat alles voor zowel de nieuwe als de oude woning geregeld is. Daarnaast neemt Inge echt de tijd voor je. Je kan haar altijd voor alles bellen, geen vraag is te gek. En gewoon een heerlijk spontaan mens! Zoek je een aankoopmakelaar, dan moet je zeker bij Inge zijn!!

Michael en Inge
30 aug 2019

Echt super geholpen door Inge! Ze heeft zoveel kennis van zaken en houd je regelmatig op de hoogte van de gang van zaken. Ben echt blij dat we voor Inge hebben gekozen. Zou haar zeker aanbevelen. Bedankt Inge.

Fam. van den Berg
5 aug 2019

Inge heeft ons voor de 2e keer geholpen aan het huis wat voldeed aan ons wensenlijstje. Inge kijkt met realistische en professionele ogen naar de woning, terwijl jij al helemaal verkocht bent. Ze is open, eerlijk, behulpzaam en zeer betrouwbaar en een aanvulling bij het kopen van je huis. Wij kopen geen huis zonder Inge en kunnen haar iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Inge!

Erik en Tamara
28 jun 2019

Wij hebben via Inge ons droomhuis gevonden en gekocht. Inge is super behulpzaam met alle zaken rondom de aankoop en houd heel goed de tijdlijn in de gaten zodat je geen zaken vergeet. Erg fijn zodat je niks vergeet. Wat ook erg fijn is, Inge heeft een hoop kennis en ervaring wat erg belangrijk is tijdens zo'n grote aankoop/beslissing. Ze is ook heel erg betrokken en goed op de hoogte van de aankoop en heeft regelmatig contact met je over de status en vorderingen. We zijn erg blij dat we gekozen hebben voor de diensten van Inge en kunnen haar zeker aanraden als aankoopmakelaar! Een echte vakvrouw! Bedankt Inge!

Daniël & Caroline
26 jun 2019

Wanneer "de reddende engel" zo in ene voor je zojuist verloren deur staat. Zo heb ik Inge ervaren. Toen ik door de bomen van mijn woningnood het niet meer kon overzien en ook haar diensten niet kon aannemen omdat ik de omvang er niet van kon overzien, vergat zij mij niet. Een onverwacht telefoontje. Met een zeer onverwachte woningaanbieding. Ik kon niet anders dan onderzoeken. Daar liepen we op een maandagmiddag. Ik wat terughoudend en Inge doortastend, aan 'mijn' zijde. Omstandigheden alles behalve ideaal. Na mijn, ja ik doe het, heeft ze mij er helemaal door getrokken. Beide verrast hoe wonderlijk alles verliep. Nu 4 maanden verder en m'n verbouw-skills nog verder ontwikkelt sinds mijn 2 voorgaande kluswoningen, rest er rust en dankbaarheid... Ik heb een 'thuis'. Ik klus nog wel ff verder... Maar dit stukje vakvrouwschap van Inge op het moment dat het moest gebeuren zal ik niet vergeten. Bel Inge. Ook wanneer je twijfelt of ze iets voor je kan betekenen. Bedankt Inge.

Evelien ten Hove
13 mrt 2019

Heel prettig contact gehad en denkt mee met de wensen van de klant. Kan Inge zeker aanraden, dikke pluim:)!

Will
11 mrt 2019

Nadat ik bepaald had welk huis ik wilde kopen, besefte ik mij dat ik geen idee had hoe nu verder. Toen maar contact gezocht met Inge, gewoon omdat zij zich specifiek profileert als AANKOOPmakelaar. Al snel bleek dat ik eigenlijk al veel eerder contact had moeten zoeken, in feite kwam ik pas halverwege het traject bij haar terecht. Ze had me ook kunnen begeleiden in de zoektocht naar een woning. Hoe dan ook, geweldig dat zij er was, ze wees me op een hele hoop zaken waar ik geen weet van had. Ik was vast ook nog in de problemen gekomen met de hypotheekaanvraag, maar gelukkig stond ze bijtijds voor de deur om me ook over die hobbel heen te tillen. Klasse, prettige benadering, ook nog met veel humor. Een aanrader voor ieder die een aankoopmakelaar zoekt!

Frans Bögemann
5 mrt 2019

Inge is een rots in de branding bij de aankoop van een huis. Ze steunde me waar nodig om een huis te kunnen kopen. Inge kan zich goed inleven en kon me op moeilijke momenten moed in spreken. Ik zou Inge aan iedereen aanbevelen. Ze weet het goede moment voor iedere actie. Inge bij deze nogmaals heel heel veel dank!!!

Renate
29 jan 2019

Wij zijn erg blij met de fijne begeleiding en het advies van Inge bij de aankoop van ons huis in Dronten. Groeten en tot ziens Alie en Jaap van Velzen.

Alie en Jaap van Velzen
25 jan 2019

Lieve Inge, Hartelijk bedankt voor de goede begeleiding met de aankoop van Kevin zijn huisje. Wij zijn 100% positief en we zouden iedereen Inge als aankoopmakelaar aanbevelen.

Kevin en Jolanda
4 jan 2019

Vermoedelijk was ik één van de meest sceptische potentiële klanten toen ik contact opnam met Inge. Vrij snel kwam ik tot de ontdekking dat gebruik maken van Inge haar kwaliteiten het beste was wat ik heb kunnen doen, bij het zoeken naar en de aanschaf van mijn woning. Doortastend, scherp, nauwkeurig, betrokken, flexibel, eerlijk, recht door zee, van het eerste gesprek tot na de aankoop van de woning. Inge, hartelijk dank voor de samenwerking. Mocht ik ooit weer een huis kopen, neem ik graag weer contact met je op.

Rob Moerman
3 dec 2018

Bedankt voor de goede begeleiding omtrent de aankoop van onze woning. Zeer professioneel, doortastend en motiverend. Wij zullen het voortzeggen! Hartelijk dank! Erik en Eva

Eva Maria Schumacher
10 nov 2018

Lieve Inge, bedankt voor je hulp en bemiddeling bij de aankoop van onze nieuwe woning! De tweede keer dat we van je diensten gebruik gemaakt hebben: vriendelijk, eerlijk, efficiënt, scherp, goed bereikbaar, een telefoontje ter herinnering wanneer wij zelf iets moesten regelen en we zijn super op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken. Nogmaals heel erg bedankt voor je inzet! Groetjes Erwin & Sandra

Fam. van Dijk
19 okt 2018

Outstanding! Uitmuntend! Dat was vanaf het eerste moment het geval. Vanuit South Carolina, USA een huis vinden met de badkamer en slaapkamer op de begane grond in Dronten! Geen eenvoudige opgave, maar niet voor Inge. Op allerlei manieren is zij behulpzaam en denkt mee met de opdrachtgevers! Tussentijdse berichtgeving en voortdurend op de hoogte houden. Zo hoort het! Natuurlijk keken zoon en goede vriendin ter plaatse mee, maar zo konden wij via Inge onze woning verwerven! Denk niet langer na, neem deze Aankoopmakelaar: Inge!

Inge & Gert Jan Eikmans, Summerville, SC, USA
28 sep 2018

Inge heeft ons geholpen met het vinden, bemiddelen en kopen van ons eerste huis. Een huis kopen wordt vaak gezien als een enorme stap voor de meeste mensen, maar met Inge haar hulp hebben we dat helemaal niet zo ervaren. We merkten echt dat Inge deel uitmaakt van de Drontense vastgoedwereld, ze kent veel mensen en is op de hoogte van wat er speelt in de omgeving. Zo hebben we ons huis al mogen bezichtigen voordat het op Funda stond. Misschien subjectief, maar wij hadden een goede klik met Inge: ze was goed bereikbaar en had altijd antwoord op onze vragen. Wij bevelen Inge zeker aan!

Dennis & Colinda
26 sep 2018

Bij het zoeken naar een woning op korte termijn heeft Inge mij geweldig geholpen. Ze is kundig, zeer prettig in de omgang en niets is haar te veel. Ik kan iedereen Inge aanraden als aankoopmakelaar. Inge, super bedankt.

Imke Norder
23 sep 2018

Wij hebben de hulp van Inge ingeschakeld bij de aankoop van onze eerste eigen woning. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! Inge heeft ons geholpen in de zoektocht, deskundig advies gegeven en antwoord gegeven op al ons vragen. Dat maakte het proces voor ons een stuk makkelijker en minder stressvol. Ik raad Inge zeker aan als aankoopmakelaar!

Annemarie en Robert
9 aug 2018

Inge heeft ons geholpen met de aankoop van onze prachtige nieuwe woning. Zij hield alles in de gaten: planning, tijdsbewaking, notaris, werkelijk alles. Ont-zorgen, zo hebben wij haar hulp ervaren. Heel fijn! We hebben het een paar keer tegen elkaar gezegd: "Inge moet bij de NS gaan werken, dan komt nergens meer een trein te laat" 😉 Fantastisch Inge! Bedankt voor wat je ons allemaal uit handen hebt genomen.

Anco & Sonja Venhuizen
25 jun 2018

Via en dankzij Inge hebben we een super huis kunnen vinden waar we nu met alle plezier wonen! En dit is ook in een korte tijd gerealiseerd doordat Inge ons heel goed begeleidde en stapsgewijs meenam in het aankoopproces. Erg fijn als je voor het eerst een huis zoekt en aankoopt!

Margreet en Tonnis
29 mei 2018

Wát een fantastische aankoopmakelaar!! Ik kan er niets anders over zeggen, een prettig mens, altijd eerlijk, correct, consciëntieus, actief en goed bereikbaar. Door Inge ben ik aan een fijn huis gekomen in een zeer korte tijd. Zoek je een aankoopmakelaar, ik zeg Inge bellen! Groet Monique

Monique
28 mei 2018

Op zoek naar ons eerste huis op deze hectische woningmarkt hebben we besloten om een expert in te schakelen. We hebben hier geen moment spijt van gehad. Snel was het duidelijk dat Inge een professionele makelaar is met een zeer breed netwerk en fikse dosis ervaring. Ze dacht met ons mee en was zeer betrokken: van het begin tot het eind (en eigenlijk nog langer)! Het was erg fijn om met Inge samen te werken en we zijn heel blij dat we er in dit proces niet alleen voor stonden, maar haar als aankoopmakelaar hadden. Ontzettend bedankt Inge! Zonder jou hadden we onze droomhuis niet gehad.

Emilia
26 apr 2018

Het was de tweede keer dat we met Inge 'zaken' hebben gedaan en we kunnen het iedereen aanbevelen! Ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen en zelfs de kleinste details heeft ze in orde gebracht. Niets wordt vergeten en het meeste is al geregeld voor je er zelf aan hebt gedacht. Nogmaals hartelijk dank en de groeten uit Bergen op Zoom.

Elst-Dekker
18 apr 2018

Inge kwam sterk aanbevolen en ik ben ontzettend blij dat ik met haar in zee ben gegaan. Dankzij haar zit ik nu in mijn droomhuis! Naast haar goede contacten in de makelaardij, jarenlange kennis van en ervaring met de woningmarkt en goede onderhandelingstechnieken, is ze persoonlijk betrokken bij je woningzoektocht en neemt ze je ongelooflijk veel werk uit handen. Ze neemt echt de tijd voor je, adviseert, legt uit en ontzorgt. Mijn ervaringen zijn 100% positief. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar zijn/haar droomhuis.

Sanne Pieterse
9 apr 2018

We hadden al heel snel in de gaten dat we achter het net zouden vissen als we niet gebruik zouden maken van Inge haar diensten. Niet alleen wist zij vooraf wat er op de markt zou komen, maar, en dat bleek achteraf het voornaamste, nam ze ons veel werk uit handen. We hebben veel huizen bezocht, totdat we er uiteindelijk achter kwamen wat we echt nodig hadden. Dít moést het zijn. Het was voor ons dit of (voorlopig) niks anders. Inge heeft hierin een super rol gespeeld om alles rond te krijgen. Niet alleen kochten wij het huis, maar op bijna hetzelfde moment verkochten wij ons huis ook. Inge, bedankt voor alles!

Fam. de Vries
27 mrt 2018

Zoekt u iemand die u helpt bij alles wat er komt kijken bij een huis kopen en dat is heel wat, ga dan met Inge in zee. Zij heeft ons echt geweldig geholpen. Ondanks alle tegenspoed gaf zij ons het gevoel dat ze aan onze kant stond en alleen voor onze belangen op kwam. Inge ontzettend bedankt voor alles.

Hans en Els van Lopik
27 mrt 2018

Al een aantal jaren keken we goed om ons heen naar een nieuwe woning. Met onze specifieke woonwensen was dat best een lastig klusje. Tot op een gegeven moment een woning aan ons voorbij ging. Het werd hoog tijd om hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar, te weten Inge. We hadden elkaar al eens ontmoet, dat maakte het contact een stuk makkelijker. Al snel bleek dat er binnenkort een woning op de markt zou komen wat misschien wel voor ons geschikt zou kunnen zijn. En inderdaad, het was wat wij zochten! Inge heeft ons het hele traject goed geholpen en bijgestaan. Het was echt heerlijk om de touwtjes iets te kunnen vieren, er moet al zoveel geregeld worden en te kunnen vertrouwen op een deskundige. In het hele traject is wel gebleken dat een aankoopmakelaar echt wel uit kan! Inmiddels is het ruim 4 weken geleden dat we de woning gekocht hebben, en we zijn nog ontzettend hard aan het klussen, maar we weten zeker: dit gaat ons paleisje worden. Inge, ontzettend bedankt voor alles!

Marnix & Marjoke
16 jan 2018

Inge, ontzorgen, begeleiden, doorzettingsvermogen enz. enz. is jou op het lijf geschreven. Zelfs op je vakantie heb je ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en is het je gelukt het huis te bemachtigen. Daar kan menig makelaar nog wat van leren. Door jouw inzet hebben wij nu een mooi huis waar we ons zeer thuis voelen. Met Inge als je makelaar ben je eigenlijk van succes verzekerd. Je bent een zeer prettig persoon om mee samen te werken, je hebt humor en bent recht door zee. Dank je wel voor alle goede zorgen. TOP

G.W.Eijk
26 dec 2017

Jouw hulp en begeleiding vonden wij erg fijn. Bovendien hadden wij waarschijnlijk nooit zo'n mooi huis kunnen vinden zonder jou, hartelijk dank hiervoor. Als wij nog gaan verhuizen, ga jij ons zeker terug zien!

Hans en Anika
26 dec 2017

Beste lieve Inge, Wij hebben heel veel meegemaakt met elkaar m.b.t. de koop van ons hui. Jij bent betrokken voor, tijdens en zelfs nu nog, na de koop van ons huis. Je geeft adviezen, denkt aan elk detail. Het is gewoon bijna niet in woorden uit te drukken (en dat is zeker niet overdreven!), hoeveel we aan jouw hulp hebben gehad en nog steeds hebben. Je bent echt een enorme topper en vakvrouw. Bedankt voor ALLES wat je voor ons hebt gedaan. Wij zijn je heel erg dankbaar hiervoor. Super!!!

W. Bader en M. Brigg
26 dec 2017

Inge,je bent echt een topper. We hadden best wel wat eisen aan een woning en nadat we eindelijk een leuk huis hadden gevonden in Zeewolde konden we ons geluk niet op. Maar door een stomme fout van de makelaar in Zeewolde ging dat huis niet meer door. Je hebt ons echt zo ontzettend goed geholpen, door zowat dagelijks met de makelaars in Zeewolde en Dronten te bellen om te vragen of er binnenkort wat te koop kwam te staan! En ja hoor, uiteindelijk vind jij ons droomhuis, doordat Zeewolde niet door ging. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor al je energie die je erin hebt gestoken. Je was prettig om mee te werken. We hopen je in januari te zien in ons droompaleis. Doeiiiiiii

Lisette en Harry
20 nov 2017

Ontzorgen met een vette hoofdletter O! Dank je wel Inge. Dankzij jouw bijstand, adviezen en betrokkenheid hebben wij ons droomhuis werkelijkheid zien worden. Zelfs vanaf jouw vakantieadres ergens aan de poolgrens bleef je bereikbaar of nam je indien nodig contact met ons op. Ik kan derhalve iedere aspirant koper Makelaardij Lugtenborg van harte aanbevelen.

Fred en Joske Bervoets
10 nov 2017

Omdat wij beginnende kopers zijn, hebben wij de hulp van Inge ingeschakeld. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles rondom het huis. Zaken waar wij niet aan dachten, daar hielp Inge ons mee. Inge neemt de tijd voor je, wij konden haar in alle tijden bellen of mailen. Erg prettig!! Inge hartstikke bedankt voor al je hulp! Groetjes Michael en Inge

Inge en Michael
1 nov 2017

Wij waren op zoek naar ons droomhuis. En in deze zoektocht heeft Inge ons super goed geholpen. Zoveel informatie en tips tijdens de bezichtiging en onderhandelingen. Er is zoveel te regelen en Inge helpt je overal bij. Altijd bereid om je te helpen en voor vragen kun je altijd bellen. Echt, Inge heeft ons geholpen om onze droom waar te kunnen maken.

Sebastiaan en Wendy
16 okt 2017

Door mijn beperkte budget had ik niet zoveel keus. Jij regelde bezichtigingen voor me van huizen die nog niet eens te koop stonden. Ik kon je altijd bellen met vragen en voor advies. Het huis waar ik nu woon zou ik zonder jou nooit hebben kunnen kopen. Ik ben er super blij mee. Inge, heel erg bedankt!

Yvonne
11 sep 2017

Als je met Inge in zee gaat weet je zeker dat je in korte tijd je droomhuis hebt gevonden. Als eerste een bezichtiging dankzij het snelle optreden van haar. Daardoor hebben wij nu een prachtig huis in Dronten die we anders echt niet hadden gevonden. We zitten hier nu 3 weken en we zijn erg blij. Inge, dank je wel voor al je goede zorgen.

Jack en Marijke Buiter
7 aug 2017

In onze zoektocht naar ons droomhuis zijn we enorm goed geholpen door Inge! En alle zaken rondom de aankoop verliepen heel soepel. Inge, heel erg bedankt voor je hulp en als we klaar zijn met klussen ben je van harte welkom om het resultaat te bekijken! Tot snel!

Rogier en Merleyn
24 mrt 2017

Voor de 2e keer super door Inge geholpen. Zij stuurde een huis naar ons door die net te koop stond. Dat huis voldeed aan al onze eisen! Ze denkt goed met je mee en beantwoordt graag al je vragen. Inge bedankt voor al je hulp! Mochten we ooit weer verhuizen weten we je te vinden!

Natascha en Vivian
2 mrt 2017

Niets dan lof over Inge Lugtenborg. Als starters is alles nieuw en onbekend, waardoor een aankoop erg stressvol kan zijn. Van de bezichtiging tot de gang naar de notaris en daarna: alles wordt tot in de puntjes geregeld door Inge. Uiteraard krijg je het nodige huiswerk mee, maar het hele tijdspad wordt nauwlettend in de gaten gehouden en zo wordt dus het proces optimaal bewaakt. Aan alle Reviews die hier nog meer te vinden zijn hebben wij weinig meer toe te voegen, maar mocht je nu alsnog twijfelen: gewoon doen, beste keuze die je kunt maken bij de aankoop van een nieuwe woning!

Bart en Nienke
1 mrt 2017

Inge, wat een vakvrouw ben je! Wat waren wij blij dat je ons hebt geholpen met het zoeken naar ons droomhuis! Je hield altijd de moed erin, ondanks wat (grote) tegenslagen! Je hield ons altijd goed op de hoogte, je bent eerlijk en betrouwbaar! Mogen er mensen in onze omgeving ook willen verhuizen zullen wij jou zeker aanbevelen! Voor mensen die dit lezen, Inge is echt een vakvrouw, ze staat voor haar werk en gaat er voor 1000% voor, je hebt echt enorm veel aan haar! Wij hebben geen moment getwijfeld aan onze keuze! Inge enorm bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!!!! Groeten Stefan en Mirjam de Haan

Stefan en Mirjam de Haan
27 nov 2016

Inge, een bijzonder traject hebben we samen doorlopen! Door mijn persoonlijke omstandigheden was de aankoop van mijn huis voor jou bepaald geen appeltje-eitje verhaal. Je hebt al je kennis, ervaring, enthousiasme en doorzettingsvermogen volledig op mijn aankoop kunnen 'botvieren'. Groot respect en waardering hiervoor. Iedere keer wist je met een juiste mix en dosering van jouw talenten het finale aankooptraject uiteindelijk tot het gewenste resultaat te brengen. Aspirant-kopers: als je wilt kun je veel zelf, maar een vakvrouw als Inge is voor de puntjes op de i en haar geld dubbel en dwars waard.

Ronald
29 okt 2016

De kennismaking met Inge verliep op een bijzondere manier in augustus 2015. Ik heb haar in mijn achterhoofd gehouden tot het moment dat het zover was dat ik op zoek kon gaan naar mijn eigen woning. Inge heeft me hierbij bijzonder goed en leuk geholpen. Door eerst te vragen wat mijn wensen zijn, kon ze me daar ook aan houden als ik dacht af te wijken. Ze gaf me tips waar ik op moest letten. Het voordeel is, dat ik soms een woning in kon voordat deze op Funda kwam. En uiteindelijk kreeg ik dan ook tijdens mijn vakantie een sms van Inge dat ze de woning voor me had gevonden. Gelijk na mijn vakantie kon ik de 1e bezichtiging doen. Paar dagen erna met Inge er heen geweest en de onderhandelingen begonnen. Wat was ik blij dat ik Inge hiervoor had. Daar is ze echt heel goed in. Ik viel dan ook stil toen ze belde en vroeg of ik de verhuisdozen al klaar had staan…..zo snel een woning gekocht echt super ! De woning die gelijk goed voelde en op de juiste locatie ligt. Inge, je bent een kei in je vak en vooral door het persoonlijke contact had ik er alle vertrouwen in dat ik uiteindelijk mijn woning zou vinden. Je zat er bovenop ! Inge denkt aan alles en zal niets vergeten. Ze verzorgt de aankoop van je woning van het begin tot het einde. SUPER BEDANKT INGE !

Annet Minnaard
29 okt 2016

Inge heeft me perfect geholpen bij mijn zoektocht. Het eerste huis wat ik samen met haar bezocht had, was ook meteen raak. De hypotheekaanvraag zelf ging wat rommelig, maar Inge heeft me continu geholpen en hield steeds een vinger aan de pols. Bedankt Inge!

Manuel de Bruin
18 okt 2016

Tijdens het intakegesprek werd het meteen duidelijk, we hadden te maken met een echte vakvrouw. Door goede vragen te stellen en goed te luisteren, kreeg Inge een duidelijk beeld van ons en ons droomhuis. Toen begonnen we samen aan de zoektocht naar dat ene huis... Gedurende de gehele zoektocht hield Inge ons goed op de hoogte, maar sprak ze ook uit waarom een huis wel of niet bij ons paste. Door deze goede en eerlijke hulp hebben wij geen concessies hoeven doen, maar wonen we nu wel in ons droomhuis! Super bedankt Inge!

Joost en Annemarie
22 sep 2016

Ik heb een fulltime baan, ben 'alleengaande' en wilde een huis kopen in Kampen. Inge heeft mij vanaf begin tot einde hierin bijgestaan hierin. Als aankoopmakelaar stemde zij zorgvuldig af op mijn wensen en hield ze mij op de hoogte van wat er te koop was in mijn gewenste prijsklasse en stijl. Dit scheelde mij veel tijd en energie, daarbij was het ook erg fijn om te overleggen met Inge, gezien haar rijke ervaring en deskundigheid. Inge kreeg te maken met een historisch pand wat ik graag wilde, ze heeft alles voor mij uitgezocht zodat ik zonder zorgen precies wist wat ik kocht! Kernwoorden bij Inge : zorgvuldig, integer, enorm deskundig, volhardend en daarbij een warme en prettige persoonlijkheid ! Super Bedankt Inge ! Ik ben blij met mijn nieuwe thuis ! Hartelijke groet, Linda Scholten

Linda Scholten
17 sep 2016

Na een lange zoektocht met verscheidene tegenslagen eindelijk 'het' huis gevonden. Naast alle adviezen, tips en trucs, steunde Inge mij ook in de zoektocht naar 'het' juiste huis. Bij de afhandeling kreeg ik alles te horen wat ik moest weten en kreeg ik alle hulp die ik nodig had. Er komt zoveel kijken bij een huis kopen en daar ben ik erg goed in begeleid! Dank je wel Inge.

H.R. Boekestijn
1 aug 2016

Wij zijn zeer tevreden over Inge. Ze heeft ons super goed begeleid in alle stappen die we moesten doen en regelen voor het kopen van ons droomhuis. Ze heeft alles tot in de puntjes goed uitgelegd en ons geholpen waar ze maar kon. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen, ze is echt een topper.

Monica en Bouwe
7 jul 2016

Inge heeft ons ontzettend goed begeleid bij de aankoop van ons huis. Van het verwijzen naar de juiste mensen voor de hypotheek tot aan het onderhandelen, van elke stap die werd gezet werden wij op de hoogte gehouden, alles is tot in de puntjes verzorgd, erg prettig om alles met een gerust gevoel uit handen te kunnen geven, waardoor wij ons zonder veel stress, hebben kunnen voorbereiden op de verhuizing. Wij zullen Inge zeker aanbevelen!!

Annemiek en Willem
29 jun 2016

Met mijn 22 jaar ben ik een "groentje" in de makelaarswereld, waardoor ik bij het kopen van mijn eerste woning heb besloten een makelaar in te huren. Naast dat ik een "groentje" ben, werk ik fulltime en heb ik weinig tijd om me bezig te houden met het inplannen van bezichtigingen, contact met de verkopende makelaar, randzaken controleren e.d. Kortom, ik wou ontzorgd worden. Nou, ontzorgd ben ik! Inge nam veelvuldig contact met me op over de stand van zaken, en welke stukken ik moest controleren of verzenden. Ik ben tevens zeer tevreden over het advies van Inge omtrent keuzes voor notarissen, taxateurs en het hele traject van het bepalen van de koopsom van de beoogde woning. Maar ook nadat de koopsom bepaald was bleef Inge betrokken. Inge wees me feilloos op de zaken die ik over het hoofd zag zoals het regelen van allerlei verzekeringen. Kortom, super blij met Inge en ik zou haar zeker aanraden!

Niels Bezemer
27 jun 2016

We zijn super blij met Inge. Ze dacht goed mee en heeft ons veel informatie verschaft. Ze hield ons altijd netjes van alles op de hoogte en hield regelmatig contact. De nazorg was ook prima. Onze complimenten nogmaals, daar kunnen sommigen nog van leren.

Marit en Ronald
30 apr 2016

Inge heeft ons tijdens het hele proces ontzettend goed begeleid. Het was voor ons de eerste keer en dus allemaal nieuw. Inge heeft ons veel informatie gegeven, ons in alles ondersteund! Ze is erg betrokken en doet haar werk met veel passie en plezier. Van het bezichtigen, het onderhandelen tot het moment van tekenen. Inge is overal bij en regelt alles tot in de puntjes. We hebben heel veel aan haar hulp gehad en zouden haar een tweede keer zo weer inschakelen!

Jeffrey en Irene
9 apr 2016

Inge heeft ons super geholpen. Al vanaf het begin, toen we dachten: we willen een huis gaan kopen, heeft Inge ons veel informatie gegeven en veel uitgelegd. Tot het moment van tekenen (en zelfs daarna nog!) is Inge erg betrokken geweest bij het hele proces. We zijn super blij met de hulp van Inge en zullen haar zeker aanbevelen!

Mike en Yasmijn
13 dec 2015

Hou vol! Lieve Inge hoe vaak zei je het niet. Wat een harde business. Eigen huis direct verkocht en op zoek naar een nieuw appartement. Ook snel gevonden. Maar dan... heel veel verkeerde dingen op ons pad. Jij zei; "Wij geven niet op!". Het foute ontdekken wij wel en ja hoor die Inge ging ervoor en hoe. Lieverd chapeau!

B. Hoogduijn-de Groot
29 okt 2015

We hadden verhuisplannen, en meestal neem je dan een makelaar uit je eigen woonplaats.De lokale makelaars kennen elkaar.Dus besloten we een makelaar van buitenaf te nemen.We besloten voor een aankoopmakelaar te gaan. Deze richt zich helemaal op jouw wensen.Wij kwamen bij Inge Lugtenborg uit door positieve berichten over haar.Haar persoonlijke aanpak,kritische vragen en haar deskundigheid maakten deze keuze meer dan waar.Wat een verschil met onze vorige makelaars.Haar werk doet ze met passie!

Ineke Berghuis
6 okt 2015

Via mijn broer die ook Inge had als makelaar ben ik met haar in zee gegaan en dat heeft me geen windeieren opgeleverd. Ze heeft van A tot Z alles in de puntjes geregeld. Ze had voortdurend de vinger aan de pols als er zaken geregeld moesten worden. Ook de verkoper was in deze onderhandelingen aanwezig en werd over alle zaken goed en betrouwbaar geïnformeerd. Inge: bedankt voor je vriendelijke en prima bemiddeling. Arjan, Jenny en Willem.

Arjan van Dijk
26 aug 2015

Veel mensen denken dat ze best zelf een huis kunnen kopen. Dat bespaart immers geld; je hoeft geen aankoopmakelaar te betalen. Wij dachten daar anders over en namen Inge in de arm. En daar hebben we geen spijt van gekregen. Wij waren net iets te gretig, wilden heel graag dat nieuwe huis in Zeewolde. Inge remde ons af, laat de verkoper maar twijfelen of jullie echt dit huis willen kopen. Dat heeft ons veel geld bespaard. Bovendien is Inge zeer nauwgezet in het volgen van het hele proces, heeft ze een onverwoestbaar humeur en vindt ze het oprecht fijn om mensen te helpen. Inge, bedankt!

Jan Ruijne
10 jun 2015

Bij de aankoop van mijn eerste huis heeft Inge me erg goed geholpen, ze heeft me van begin tot eind fantastisch begeleid en vertegenwoordigd. Ze mist niks en let op alles en zorgt ervoor dat er niks over het hoofd wordt gezien. Inge is professioneel en betrouwbaar met een heel prettige persoonlijke benadering. Het vertrouwen was erg groot. Bedankt Inge!

Jeroen Heuzinkveld
15 mei 2015

Inge heeft ons super geholpen tijdens onze zoektocht naar een woning. Haar proactieve manier van werken en het feit dat ze met je meedenkt, heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben gevonden. De begeleiding voor, tijdens en na de aankoop hebben we ontzetten gewaardeerd. Inge, nogmaals bedankt! Je bent een topper!

Thomas en Marleen
26 apr 2015

We hadden al veel positiefs over Inge gehoord dus toen ons huis verkocht was, hebben we een afspraak met Inge gemaakt. Daar hebben we geen spijt van gekregen: we wonen nu met veel plezier in ons nieuwe huis. Zonder Inge was het hoogstwaarschijnlijk niet gelukt dit huis te kopen! Inge: nogmaals onze hartelijke dank!

Frank en Karin
15 mrt 2015

Mijn eerste woning gekocht met hulp van Inge. Het eerste gesprek was open, eerlijk en ik had meteen een goede indruk van haar expertise. In eerste instantie heb ik zelf een voorselectie gemaakt van een aantal huizen welke ik wilde bezichtigen. Inge is meegeweest en al snel werd duidelijk dat ze weet wat ze doet. Van de bezichtiging tot aan de aankoop van een woning, Inge regelt het tot in de puntjes! Huis kopen? Bel Makelaardij Lugtenborg! Bedankt Inge voor alles! Ik voel me helemaal Home!

Erwin van Dijk
20 jan 2015

Dankzij het goede advies van de hypotheker Harderwijk zijn wij bij Inge terecht gekomen. Ik kan haar echt bij iedereen aanbevelen. Je vertelt haar je wensen en ze vindt voor je wat je zoekt. Onze woning stond niet eens te koop maar door Inge wonen we er nu wel. Je hoeft nergens meer aan te denken,inge geeft je vanzelf een seintje als je iets moet regelen. Ze is erg fijn in de omgang en heeft alle geduld. Wil je veilig en zonder stress een woning kopen...bel Inge. Bedankt Inge voor alles 👍

Dennis,Monique en Kaylee
8 dec 2014

Via de hypotheker zijn wij in contact gekomen met Inge Lugtenborg. Zij weet het hele trajact van zoeken tot de notaris goed te begeleiden. Zij onderhoud het contact in het hele traject via telefoon,sms en email uitmuntend. Duidelijk in haar uitleg. Voor iedereen zeker een aanrader als je van plan bent om te gaan kopen. Zonder Inge hadden wij deze stap niet gedaan. Inge bedankt voor alles !!

Cock en Machteld
14 nov 2014

Via de hypotheker zijn we in contact gekomen met Inge. Inge is persoonlijk in de omgang en regelt alles tot in de puntjes. Ze neemt de tijd voor je en je kunt altijd alles vragen. Krijg je Inge even niet via de telefoon te pakken, ze belt je altijd ontzettend snel terug! Inge denkt met je mee, geeft goede adviezen, haalt alles eruit wat erin zit. Wij zijn erg blij dat we Inge als aankoopmakelaar hadden. Wij raden haar iedereen aan!!!

Sanne & Matthijs
14 aug 2014

Via familie zijn wij in contact gekomen met Inge en wat zijn we daar blij mee! Bij het kopen van een huis komt erg veel kijken. Iets niet duidelijk? Even vragen hoe het ook alweer zat of moet? Je kan Inge altijd bellen of mailen en je hebt super snel antwoord. Alles wordt heel helder en duidelijk uitgelegd. Wij zijn super blij met de hulp van Inge en bovenal haar 1000% inzet! Inge, bedankt!

Jacco & Berber
3 jul 2014

Vorig jaar juni hebben we de 1e bezichtiging van `t koophuis gehad. Het was het 1e huis dat we bekeken en het was het helemaal. We zijn toen in contact gekomen met Inge. Inge heeft alles tot in de puntjes uitgezocht. De kleine lettertjes in het contract (waar wij overheen gelezen hadden) wist zij aan te passen. Ze was erg alert op alle belangrijke punten. Niet alleen bij het koopcontract maar ook de zaken eromheen. Zonder haar hadden we het niet op deze manier kunnen doen. Bedankt Inge!

Linda en Iddo
27 mrt 2014

Via een vriend van me in contact gekomen met Inge. Had ook net me eerste huis gevonden en dan de rest tja en dan. Nou zij weet het wel echt alles in Jip en Janneke taal uitgelegd en steeds netjes een telefoontje wanneer ik weer 'huiswerk' moest doen. Het is echt heel overzichtelijk gegaan en vooral in zo'n chaotische situatie waarbij je een woning wil aanschaven geeft zij zeker die hulp en denkt ze goed met je mee. Ik zeg doen 🙂 Inge bedank, top

Sjoerd
25 mrt 2014

We kregen via de hypotheker het advies om Inge in te schakelen. We wilde ons eerste huisje kopen en hadden totaal nog geen idee wat daar allemaal bij komt kijken. We zijn ontzettend blij dat we Inge hebben aangenomen en we hebben geen seconde spijt gehad. Inge regelt alles netjes en zorgt ervoor dat je geen vragen hebt. Zonder Inge hadden we waarschijnlijk ons droomhuis niet zo makkelijk gevonden, echt super!

Paul en Fleur
17 mrt 2014

Via de Hypotheker zijn wij in contact gekomen met Inge.Inge heeft ons geholpen bij het kopen van ons eerste huis.Van begin tot het eind ze heeft alles voor ons 100% geregeld. Voor alle vragen weet ze alles en kan meteen helpen en altijd zeer goede advies kan geven. Wij waren met Inge super tevreden voor de samenwerking en willen wij hartelijk bedanken. Echt TOP

Damian&Dominika
16 feb 2014

Een huis buiten de polder aankopen? Niets is Inge te gek! Een super zakenvrouw met veel kennis op haar vakgebied en met een inzet van de volle 100%! Ze staat altijd voor je klaar! Naast de grote lijnen worden ook de kleine lettertjes gelezen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd. Het was in 1 woord top!

Danny en Renske uit Hengelo
23 dec 2013

Een eerste huis kopen is spannend en best ingewikkeld. Als starter op de woningmarkt komt er op zo'n moment veel op je af. Een fantastische makelaardij , die op alle fronten ons een perfecte begeleiding heeft gegeven en wij hebben nu een prachtige woning en hebben het allemaal te danken aan Inge Lugtenborg. Hierzou ik zo nog een paar huizen mee kopen! Ze heeft ons hier zo goed doorheen geholpen, ons dank is groot! We zullen je nooit vergeten!

Delowan & Viktor
18 dec 2013

Ook ik ben via de hypotheker in contact gekomen met Inge. Ik was opzoek naar een huisje voor mezelf. En ging bij mijn ouders uit huis dus alles was extra spannend en nieuw. Daarom ben ik echt onwijs blij met de hulp die ik heb gehad van Inge. Zelf had ik dat nooit gered. Inge let op de dingen waar ik zelf echt nooit aan zou denken. Ook gaat alles heel snel, altijd snelle reactie op mail of een belletje. Onwijs bedankt voor alles Inge, je bent echt een topper!

Natascha
21 okt 2013

Via onze hypotheekadviseur zijn wij in aanraking gekomen met Inge die heeft ons super goed geholpen en daar hebben wij geen spijt van op 10 Oktober krijgen wij de sleutel en dan flink aan de gang zonder Inge was het ons nooit gelukt het is zeker een aanrader on haar in te schakelen daar zult u geen spijt van krijgen echt niet dus koop u een huis schakel Inge die is super heel veel dank Groetjes Mikel en Maaike

Mikel en Maaike
7 okt 2013

Heerlijk aan het klussen in ons nieuwe huis. Wat een ellende om alles geregeld te krijgen. Niks werkte echt mee. Wij zijn daarom heeeeeeeel erg blij dat wij Inge in de arm hadden genomen. Elke kreukel heeft ze gladgestreken en wij merkte niks van de ellende. Zelfs in haar vakantie heeft ze ons nog geholpen! Het woord service dekt de lading niet. Dus nogmaals uit de grond van ons hart. Inge bedankt!!!!

Kaspert & Tineke Nieboer
29 sep 2013

Absoluut geen spijt !! Inge heeft ons echt onwijs goed geholpen en belangrijk heeft ons heel veel geld bespaard !! Wij wonen nu sinds Juli in ons nieuwe huisje en zonder Inge was het ons nooit gelukt dit huis te krijgen. Ze staat altijd voor je klaar als er wat is je hoefd maar 1 belletje te doen en Inge is daar om jou te helpen. Ze is zeer deskundig in haar vak. Inge is een vrouw die kei en kei hard voor je werkt. Kortom twijffe niet en schakel Makelaardij Lugtenborg in. 110 % dat je hier geen spijt van zult krijgen. Lieve Inge nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt ! Het niet niet zonder vallen en stoten gegaan en zonder jou hadden wij allang de hoop opgegeven. Inge je bent een topper !!

Danny en Maike Bouw
26 sep 2013

Eindelijk is het einde in zicht. 20 september is daar de sleuteloverdracht. zonder Inge zou het een onmogelijke klus zijn geweest voor ons. via onze hypotheekadviseur zijn we terecht gekomen bij Inge, een vrouw die terecht een bekwame aankoopmakelaar is! de communicatie is super. maar ook haar geduld is een prijs waard! wij zijn kortom uiterst tevreden! een aanrader!! en uiteraard bedankt Inge!

Daniel en Wendy
15 sep 2013