Reviews

Reviews

Laat een review achter!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Reviews

  Ook wij zijn erg blij met de keuze voor Inge. Waarom? Na een lange zoektocht eindelijk via Inge een huis gevonden. We waren zelf al sinds 2018 een huis aan het zoeken in de regio Noordwijk, maar door de huizenmarkt en corona lukte het ons niet. Door corona konden we ons zoekgebied wel uitbreiden. Doordat we ook in Dronten huizen zagen hebben we daar een aankoopmakelaar gezocht. Mede door de goede recensies op Inge uitgekomen. En ja, eindelijk gelukt, na een klein half jaar. Inge heeft ons al die tijd van vele tips voor huizen voorzien, ook buiten Dronten. Ook 3x mee gegaan naar een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging maakte ze ons attent op de technische kant van een huis. Maar stelde ze vooral mij ook gerust als ik (Carla) weer eens apen of beren zag. Tijdens onze zoektocht heeft Inge haar rol meer dan waargemaakt. Belde altijd terug en deed eigenlijk meer dan verwacht. Ook tijdens de aankoop zelf controleert ze alles en de nazorg is ook echt top. We hebben Inge ervaren als een meer dan betrouwbare aankoopmakelaar en ook niet onbelangrijk, een aanspreekbare vrouw met heel veel humor. En niet onbelangrijk heel erg veel kennis.

  Jolanda en Carla
  1 mrt 2024

  Wij zijn ontzettend blij dat we Inge als onze aankoopmakelaar hebben gekozen bij het kopen van ons eerste huis. Haar begeleiding was uitstekend en maakte het hele aankoopproces een stuk soepeler. Wat Inge onderscheidt, is haar persoonlijke aanpak. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en gaf nuttig advies dat verder ging dan alleen zakelijke overwegingen. Wij bevelen Inge van harte aan aan iedereen die een aankoopmakelaar zoekt. Haar professionele aanpak, toewijding en persoonlijke touch hebben ons geholpen ons droomhuis te vinden, en we zijn haar erg dankbaar.

  Koen & Julia
  31 jan 2024

  Ondertussen wonen wij 3 maanden in onze bungalow. En ondanks dat we nog niet klaar zijn met de aanpassingen in het huis, genieten wij er elke dag van dat wij deze stap hebben kunnen zetten. Dit kon mede dankzij de bemiddeling van Inge, onze aankoopmakelaar. Een dag voor de bezichtiging kregen wij het idee om een aankoopmakelaar in te schakelen en we kwamen uit bij Inge. Gelukkig kon ze mee met de bezichtiging en pas voor de woning ontmoetten we elkaar. We hadden gelijk een goed gevoel bij Inge. Tijdens de bezichtiging stelde ze kritische vragen over zaken waar we zelf niet over hadden nagedacht en na afloop wees ze ons nog op een aantal punten waar we rekening mee moesten houden. Er was veel animo voor de woning en het kwam er op neer dat er uiteindelijk een eenmalige inschrijving gehanteerd zou worden. Inge heeft ons geadviseerd met welk bedrag en welke voorwaarden we de meeste kans van slagen zouden hebben. En dat heeft gewerkt! De woning werd aan ons verkocht. In de tussentijd hadden we regelmatig contact met Inge, ze hield ons goed op de hoogte. Bij de bezichtiging vlak voor de overdracht waren er een aantal (kleine) zaken niet in orde en Inge trad kordaat op. Er zijn direct wat afspraken gemaakt met de verkopers. Na de overdracht moesten we (helaas) weer afscheid van haar nemen. Althans, dat dachten we. Er bleek namelijk iets essentieels in het huis te ontbreken, waar we pas later achter kwamen. Toen we Inge hiervoor benaderden, ondernam ze gelijk actie en uiteindelijk is dat met haar hulp ook op een goede manier opgelost. Nadat we verhuisd waren, heeft Inge nog een keer met ons contact opgenomen en gevraagd of alles verder goed ging. Ook dat konden we zeer waarderen. Al met al zijn we lovend over Inge. We bevelen haar dan ook iedereen aan, behalve als wij ooit nog eens zelf een ander huis gaan kopen. Dan willen we haar graag voor ons zelf houden.

  Chris en Karin Blom
  4 jan 2024

  Inge is een fijn persoon die alles van a tot z voor je regelt tijdens het kooptraject. Haar grote netwerk en kennis van de markt hebben ervoor gezorgd dat wij nu ‘het’ huis hebben die voldoet aan alle wensen die we hadden opgegeven. Wij raden Inge aan en zouden haar voor een eventuele volgende keer weer benaderen.

  Raimo & Fleur
  4 jan 2024

  Afgelopen zomer Inge ingeschakeld voor de begeleiding bij de aankoop van een woning. Inge is heel betrokken en heeft vaak korte lijntjes naar externen (bijvoorbeeld Notaris). De communicatie is altijd erg fijn verlopen. Ik kan niet anders dan Inge iedereen aanbevelen!

  Vincent Mol
  4 jan 2024

  Positieve ervaring. Betrokken, snelle reactie, goeie adviezen, goeie contacten met alle partijen. Erg tevreden.

  Bas Vos
  14 nov 2023

  Inge is zeer prettig, toegankelijk en open in de communicatie. We waren onder de indruk van haar professionaliteit, kritische blik en expertise. Ze is een aankoopmakelaar die echt haar vak verstaat. Heel fijn bijgestaan in alle stappen van het koopproces.

  Nienke
  25 okt 2023

  Inge heeft ons in 2022 heel erg geholpen met het vinden van onze woning, zonder Inge hadden wij het huis die we nu hebben nooit kunnen krijgen. Dus nogmaals heel erg dank hier voor! Wij waren geheel nieuw op de markt en tijdens het gehele traject heeft Inge de tijd voor ons genomen om daar waar nodig tekst en uitleg te geven daar waar wij geen kennis van hadden. Wij zouden Inge zeker als aankoopmakelaar aanbevelen!

  J & M
  13 aug 2023

  Na doorverwezen te zijn naar Inge door de verkopende makelaar, zijn we met haar het traject van het kopen van ons huis gestart. Vanaf het eerste contact moment hadden we er al een goed gevoel bij. We waren al redelijk goed voorbereid, maar Inge bleef de vinger aan de pols houden met goede tips, raad, duidelijke uitleg en oog voor details. Bij de eerste bezichtiging was het al raak, een woning naar ons zin en door goed advies van Inge hebben we deze woning kunnen kopen. Communicatie met Inge verliep snel en duidelijk. We hebben geen seconde spijt gehad, dat we Inge als onze aankoopmakelaar in de arm hebben genomen, zal haar zeker bij anderen die ons vragen, weet je een goede makelaar aanbevelen

  Maaike en Nico
  26 jul 2023

  Een aantal jaar geleden kwam ik met Inge in contact. Ze vertelde vol passie over haar manier van werken. Heb altijd in mijn achterhoofd gehouden, mocht ik ooit nog een huis kopen dan met Inge. Inge is een vakvrouw met hart voor haar klant. Laagdrempelig en duidelijk. Ze denkt aan alle details en neemt je daardoor veel werk uit handen. Hoe vaak koop je een woning? Niet vaak genoeg om ervaring op te doen. Schakel Inge in die als onafhankelijk aankoopmakelaar aan je zijde staat en je weet zeker dat het goed komt!

  Jessica
  12 jun 2023

  Na lang rondzweven op de woningmarkt toch maar besloten een aankoopmakelaar in te schakelen, met de hoop het proces wat te versnellen. Dit laatste is met Inge helemaal gelukt! Inge heeft een flink netwerk opgebouwd en veel ervaring, verder is ze deskundig en betrokken. We hadden al snel een paar bezichtigingen en met het 2de bod was het raak. Vervolgens moest er snel van alles gebeuren en daarin heeft Inge ons goed geholpen en ondersteunt. Inmiddels wonen we nu 2 maanden met veel plezier in een huis wat bij ons past en hebben we zeker profijt gehad van de hulp van Inge.

  Gabi en Zaily
  12 jun 2023

  We kunnen ons geen beter aankoopmakelaar voorstellen dan Inge. Haar hulp was van onschatbare waarde tijdens een erg moeilijke periode om een huis te kopen, dit is uiteindelijk na minder dan een maand zoeken al gelukt! We konden op elk moment rekenen op haar hulp en deskundigheid. Ze is eerlijk, professioneel en zit goed op de details wat wij als erg prettig hebben ervaren in het toch best intimiderende wereldje van een (eerste) huis kopen.

  Adriaan en Sophie
  5 jun 2023

  In onze zoektocht naar onze nieuwe woning hebben we de hulp gehad van Inge, van het begin tot het einde zijn wij uitstekend geholpen. Door haar inzet stonden we toch zo maar in het huis van onze dromen en zijn we goed door het aankoop traject begeleid. Een hele fijne ervaring om op deze manier professioneel en vriendelijk geholpen te worden in deze voor ons fantastische aankoop. Zeker het aanraden waard. Inge bedankt!!

  Ronald Derks
  11 apr 2023

  Wij hebben Inge leren kennen als een zeer betrouwbare aankoopmakelaar. Ze heeft gedegen kennis van zaken, is vriendelijk en meedenkend. Ze heeft ons tips gegeven en regelmatig vroeg ze hebben jullie daar en daar al over nagedacht. Inge dank je wel voor je hele fijne samenwerking en zullen je zeker bij anderen aanbevelen.

  Jan en Tjitske
  2 feb 2023

  Inge is een betrouwbare aankoopmakelaar, die je met alle kennis die ze heeft op een prettige manier zal helpen. Reageert snel, vriendelijk en is altijd eerlijk. Ons heeft ze geholpen aan ons paleisje, Inge bedankt!

  J & S
  31 dec 2022

  Inge heeft goed werk geleverd. Ze was altijd vriendelijk en ze reageerde snel. Bij mij was ze voor de tweede keer mijn aankoopmakelaar. Ik zou haar iedereen aanraden. We hebben een fijne samenwerking gehad. Dank je wel voor alles. Mvg Kevin

  Kevin Lindeboom
  29 dec 2022

  Wat bijzonder is Inge voor ons geweest. Meedenkend, snel reagerend en zorgvuldig. Echt een hele fijne samenwerking met haar gehad. Het voelde heel vertrouwd en prettig. Dank je wel daarvoor!

  Annemarie
  7 nov 2022

  In 1 woord GE-WEL-DIG !!! Inge is in haar werk zeer zorgvuldig en enorm doortastend en laat niets aan het toeval over. Alles is tot in de puntjes geregeld. Dit heeft ons een zeer fijn gevoel gegeven. Elke appje, elk telefoontje werd binnen zeer korte tijd duidelijk beantwoord. We zijn je zeer dankbaar hiervoor en zullen jou bij iedereen aanraden die voornemens is een huis te kopen.

  Henk en Jeanet
  17 okt 2022

  Inge regelt alles en let overal op! Ook bij zaken waar je totaal niet aan denkt. Zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een huis! 🙂 Nogmaals bedankt Inge!

  Ruben en Romy
  17 okt 2022

  Bedankt Inge, voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Dat ik op een bepaald moment een passende woning vond welke niet in de gemeente Dronten lag deerde jou niet. Je hebt mij daarin gewoon fijn geholpen. Ik ben blij dat anderen jou hebben aanbevolen in dit proces. Ook ik zal jou zeker aanbevelen.

  Piet Timmerman
  15 aug 2022

  Op advies van een vriend contact gezocht met Inge. Vanaf moment 1 een heel goed gevoel bij Inge gehad. Ze luistert goed naar de wensen is erg secuur en begeleid je goed tijdens, maar ook na het traject. Gedurende het hele proces geeft ze tips en polst regelmatig of alles op tijd bij de juiste personen is ingeleverd en wat de status is. Het was erg fijn om Inge als aankoopmakelaar te hebben.

  N & R
  12 aug 2022

  Wij zijn erg tevreden over het proces dat we samen met Inge zijn doorgegaan. Door haar flexibiliteit, directe manier van communiceren, kennis van de markt, en scherpe oog bij bezichtigingen hebben we in een verhitte markt binnen een onverwacht korte tijd ons droomhuis kunnen kopen.

  V. en A.
  7 aug 2022

  Na een tijdje rondkijken zonder succes heb ik Inge benaderd voor mijn eerste woning. Als voorbeeld stuurde ik haar een specifieke woning zoals ik die in gedachten had en waarvan ik dacht dat het realistisch was. Een paar weken later kwam een identieke woning op de markt en hebben we gelijk toegeslagen met succes. Ze heeft mij gedurende het koop proces altijd netjes begeleiding gegeven en mij tijdig geïnformeerd over allerlei zaken. Haar ervaring komt van pas bij het kopen van je eerste woning. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is en het geregeld wil hebben.

  Panagiotis
  7 jul 2022

  Inge is niet alleen professioneel, ze is ook persoonlijk betrokken bij haar klanten. Ze weet heel goed wat er speelt op de huizenmarkt en geeft deskundige adviezen. Inge is altijd goed bereikbaar en is nooit te beroerd om iets uit te zoeken. Kortom: Inge is een aankoopmakelaar die je volledig ontzorgt en die op het juiste moment in het aankoopproces het juiste advies geeft!

  Iris
  10 mei 2022

  Zeer tevreden over de aankoopmakelaar Inge Lugtenborg. Het voelde vanaf het eerste gesprek heel goed. Denkt mee en neemt veel werk uit handen. Er vindt steeds tussentijds overleg plaats voor zij tot actie overgaat. Stelt je gerust, is heel vriendelijk en bijt zich vast in de aankoop van een huis. Inge is altijd bereikbaar. Ook in het weekend of tijdens haar vakantie. Een aanrader! Nogmaals heel veel dank Inge.

  Mirjam
  10 mei 2022

  Vanaf eerste moment dat ik Inge aan de telefoon had, wist ik gelijk dat zij ons een mooie woning zou brengen. Een huis die bij ons past. Inge is een vrouw die voet bij stuk houdt en weet van aanpakken. Echt een aanrader. Groet Raffael en Kristina

  Raffael en Kristina
  4 mei 2022

  Toen wij last minute een aankoop makelaar zochten heeft Inge deze taak meteen opgepakt. Ze heeft ons geweldig geholpen. Het eerste bod werd geaccepteerd en ook bij de gehele afhandeling stond ze steeds voor ons klaar. Wij kregen goede recensies via anderen en deze ervaring delen wij nu ook graag!

  Jochem en Anita de Zeeuw
  1 mei 2022

  Wat een aanwinst is Inge voor alle mensen die een huis willen kopen in deze bizarre woningmarkt, ze is enorm betrokken, is altijd bereikbaar en weet precies die huizen aan je voor te stellen die bij je passen. Zonder haar hadden we ons nieuwe huis niet eens bekeken! Ze begeleidt je van A tot Z en ontzorgt waar het kan. Dank je wel Inge, met jou wordt het kopen van een huis bijna een feestje!!

  Mark en Sonja
  12 mrt 2022

  Dit was de eerste keer dat wij gebruik hebben gemaakt van een aankoopmakelaar (op aanraden van de familie). Het is ons heel goed bevallen. Wij geven deze “familietip” dan ook weer met plezier door. Bedankt voor alle tips en suggesties. Het was heel waardevol. Heel erg bedankt en veel succes verder.

  Dhr. en mevr. Scholten
  12 mrt 2022

  Wat heeft Inge ons fijn en goed geholpen bij de aankoop van een woning! Na het eerst zelf te proberen, zijn we via een tip van een verkoopmakelaar, bij Inge terecht gekomen. Wij hadden nog niet eerder van een aankoopmakelaar gehoord. Na het eerste informatieve gesprek ging het snel! Inge had goed geluisterd naar onze wensen en belde dat er een huis was dat goed bij ons zou kunnen passen, dit huis is het uiteindelijk ook geworden. Wat is het fijn om een huis te gaan bezichtigen waar Inge ook meekijkt en met je meedenkt. Maar ook in alles wat er daarna nog geregeld gaat en moet worden. Dat je met alle vragen Inge kan bellen en dat het dan goed en duidelijk wordt uitgelegd. Inge is enthousiast, vriendelijk en betrokken en dat maakt de samenwerking erg prettig. Dus als wij nu horen dat mensen op zoek zijn of gaan naar een huis dan vertellen we ze enthousiast over Inge en raden we ze aan contact met Inge op te nemen!

  Harry en Mariët
  30 jan 2022

  Na het horen van de positieve ervaringen van anderen hebben wij ook besloten om Inge in te schakelen voor onze zoektocht naar een eerste koopwoning. We zijn ontzettend blij dat we deze keuze gemaakt hebben! Als starter komt er ontzettend veel op je af, waardoor het erg fijn is om op Inge terug te kunnen vallen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Ook ‘s avonds en in de weekenden had ze tijd voor ons. Verder hebben wij Inge ervaren als een betrouwbare en kundige vakvrouw, die het aankoopproces voor ons heel soepel heeft laten verlopen. Van begin tot eind hebben we haar hulp als heel prettig en waardevol ervaren!

  Fleur en Arnoud
  30 jan 2022

  Al vrij snel merkte wij dat het als starter heel moeilijk is om tussen deze huizenmarkt te komen. Dankzij Inge is het ons toch gelukt. Ze heeft ons van het begin tot het eind door dit proces heen geholpen waar wij haar erg dankbaar voor zijn! Want vooral als starter komt er veel op je af. Ze heeft dan ook alle tijd genomen om ons alles uit te leggen. Echt een vakvrouw met veel passie voor haar werk!

  Thijs & Celine
  13 jan 2022

  Inge heeft ons als starters enorm goed geholpen op deze bizarre woningmarkt. Van het aangeven hoe realistisch onze wensen waren tot hulp bij het bieden en in het oog houden van alle (rand)zaken die geregeld moesten worden: Inge heeft ons hier heel prettig in bijgestaan door haar fijne persoonlijke begeleiding. Zonder Inge hadden we zeker weten niet zo snel ons prachtige huis kunnen kopen!

  Sander en Myrte
  25 okt 2021

  Met haar enorme betrokkenheid en creativiteit heeft Inge ons in snel tempo aan onze droomwoning geholpen. We waren bang dat wij als starters in de huidige woningmarkt nooit meer aan een mooi huis konden komen, maar we zitten echt op onze plek in een prachtig huis, dat voldoet aan al onze wensen, dankzij Inge. We zijn enorm te spreken over Inge. Ze is erg betrokken, heel vriendelijk, denkt enorm goed mee in je wensen en heeft echt een hele fijne manier van werken. Ze pakt door, is realistisch en voelt goed aan waar jouw woonwensen liggen. Kortom: het was een hele goede keuze om voor Inge te kiezen en we zouden het dan ook aan iedereen aanraden!

  Merel en Dennis
  19 okt 2021

  In januari op zoek gegaan naar een woning, maar dat bleek niet mee te vallen. Er was toen al sprake van een hectische woningmarkt. Ik zag al snel dat het moeilijk was om er tussen te komen.Daarom besloot ik Inge in te schakelen. Gekozen voor iemand zonder groot kantoor etc. en iemand die in mijn ogen integer en realistisch over kwam. Geen spijt van gehad. Na het doornemen van de mogelijkheden en mijn wensen, kwam er al gauw een mooie woning op mijn pad die zo goed als voldeed aan al mijn woonwensen. De begeleiding van Inge, heb ik zeker in deze markt als zeer waardevol ervaren.

  Nicoline
  23 aug 2021

  In deze bizarre huizenmarkt hadden wij iemand nodig die ons met beide benen op de grond liet staan en ons goed liet nadenken voordat er beslissingen werden gemaakt. Inge begeleidt het proces van begin tot eind en neemt je aan de hand mee om alles tot in de puntjes te regelen. Inge heeft oog voor persoonlijke wensen en houdt zich hieraan vast (ook terwijl je denkt: dit gaat nóóit meer lukken…). Hierdoor hebben wij een woning kunnen kopen dat voldoet aan ál onze wensen. Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen kopen zonder iets van ons wensenlijstje te schrappen en overhaaste beslissingen te nemen. Inge staat altijd klaar voor het geven van advies of om gewoon weer even alles op een rijtje te zetten. Zeker voor starters een echte aanrader om Inge in de arm te nemen en je te laten begeleiden in alles wat erbij komt kijken. Wij zijn ontzettend tevreden over haar diensten!

  Levi & Lisette
  13 jul 2021

  Wij zijn zeer tevreden. Inge heeft een prettige en persoonlijke aanpak. Als we vragen hadden dan reageerde zij altijd snel. De groepsapp die we hadden was erg handig voor snelle communicatie. Ook via de telefoon of mail is ze goed te bereiken. Ze heeft in deze rare woningmarkt binnen drie maanden een huis voor ons gevonden, binnen ons budget en voldeed aan al onze wensen. Wat wij ook erg prettig vonden is, dat Inge ons aan de hand meenam in alles wat wij persoonlijk moesten regelen voor de aankoop van ons huis. Dit is het eerste huis dat we gekocht hebben, dus we wisten nog van niks. Dus ook voor starters is Inge zeker een aanrader!!!!!!

  Ruben en Charlotte Glastra
  25 mei 2021

  Ondanks deze moeilijke tijd hebben we afgelopen december onze eerste huisje gekocht met behulp van Inge. Heel vriendelijk, professioneel en kundig! Als starters zijn wij super goed geholpen door Inge. We hadden heel goed contact en als er iets onduidelijk was namen we meteen contact op met Inge en ze nam de tijd om alles begrijpelijk voor ons te maken. Inge heeft ook een bouwkundige keuring geregeld voor ons en hierbij was ze zelf ook aanwezig wat wij ook erg fijn vonden, en wij waren ook heel blij dat ze met dit voorstel kwam want daar hebben we veel aan gehad! Ze heeft ons bij alles heel goed begeleid. Wij waren erg tevreden met Inge als aankoopmakelaar en zouden daarom ook iedereen aanraden! Wij zijn Inge ontzettend dankbaar voor haar inzet!

  Nadia en Javad
  6 mei 2021

  Deze week ben ik de gelukkige eigenaar geworden van een mooie woning die voldeed aan mijn wensen. Inge heeft mij van mijn initiële zoektocht tot aan de notaris begeleid, waardoor ik mij totaal ontzorgd heb gevoeld. Ik heb Inge leren kennen als een meelevende, hardwerkende aankoopmakelaar, met passie voor haar werk. Inge denkt in mogelijkheden, waakt voor risico's, geeft hele goede adviezen en neemt de tijd voor je. Haar uitstekende werk, de inzet, de behulpzaamheid en de betrokkenheid hebben er aan bijgedragen dat mijn zoektocht tot een succes geworden is. Een aanrader voor iedereen die een woning zoekt. Thanks Inge!

  Barry H.
  4 apr 2021

  Afgelopen augustus een huis gekocht met behulp van Inge. Nog steeds super blij en dankbaar voor alle hulp! Er wordt echt met je mee gedacht, geen vraag is te gek, heel prettig en professioneel advies gekregen. Wij kunnen haar iedereen aanraden, nogmaals bedankt !

  Dianne en Jimmy
  25 feb 2021

  Inge heeft ons supergoed geholpen! Inge is bekend in de omgeving, luistert goed naar je wensen en denkt mee. Het is een moeilijke tijd om een geschikt huis te vinden. Zonder haar was het ons niet gelukt om ons huisje te vinden waar we nu zo blij mee zijn!

  Sandra en Timo
  19 feb 2021

  Wij zijn heel fijn geholpen door mw. Wouda-Lugtenborg. Beslist niet opdringerig of wat dan ook. Als we vragen hadden konden we altijd terecht. Wilden we een adres eerst zelf bekijken voor we een bezichtiging wilden was dat altijd ook okee. Dan wisten we in ieder geval zeker of we verder wilden gaan of niet. Kortom fijn geholpen en uiteindelijk goed geslaagd. Bedankt hiervoor alsnog.

  fam. Zwama
  3 dec 2020

  Inge is een fijne makelaar. Ze denkt overal aan en zorgt er zo voor dat er niks wordt vergeten en alles soepel verloopt. Geen extra stress rondom een verhuizing! Ik kan haar iedereen aanraden!

  Christina
  26 nov 2020

  Ondanks deze lastige tijd qua huizen kopen/vinden, heeft Inge ons droomhuis helpen vinden. Zij heeft ons alle zorg uit handen genomen, op een meer dan prettige en professionele wijze. Wij zouden makelaardij Lugtenborg bij iedereen van harte aanbevelen! Bedankt Inge voor je goede zorgen.

  Klaas Jan en Ellen
  16 nov 2020

  Wij hadden belangstelling voor een appartement. Enkele malen kwam het niet tot aankoop. Tot we in contact kwamen met Inge Wouda. Na dat contact met haar als aankoopmakelaar ging alles vliegensvlug en geheel naar wens. We werden telkens tijdig en vakbekwaam begeleid. We hadden de mazzel dat de kopers van ons oude huis haar ook hadden ingeschakeld als aankoopmakelaar. Zo kwamen we haar in korte tijd tweemaal tegen. Beide keren zeer tot ons genoegen. Hartelijk dank.

  Jan en Boukje
  20 okt 2020

  Het is in deze tijd niet makkelijk om een woning te kopen. Laat staan als je in het buitenland woont en in corona tijd niet mag vliegen... Maar het is ons toch gelukt waarbij Inge ons geweldig heeft geholpen in het gehele proces. Ze is kundig, eerlijk, professioneel en heeft ons fantastisch begeleid. We kunnen over een paar maanden met een gerust hart terugkeren naar Nederland en onze intrek nemen in ons geweldige huis. Zonder Inge was het ons zeker niet gelukt. Masha danki Inge !

  Patrick & Miranda
  19 okt 2020

  Wij hebben Makelaardij Lugtenborg ingeschakeld als aankoopmakelaar en dit is ons ontzettend goed bevallen. Zij nam een aantal zaken uit handen zoals de aankoop en het regelen van de taxatie, maar de prijsonderhandeling is toch wat eruit springt en wij hoefden daar ons niet druk over te maken. Zodoende konden wij ons focussen op ons nieuwe thuis en toekomst. Dit gaf rust! Wij hebben hier een heel fijn gevoel aan overgehouden en zouden het een ieder adviseren die hierover twijfelt! Ze is transparant en maakt het niet mooier dan dat het is.

  Kevin en Susan
  28 sep 2020

  Inge heeft ons fantastisch en uitermate professioneel begeleid in het hele zoek, taxatie, aankoop, advies en nazorg traject. Ze is standvastig en is op letterlijk alles voorbereid. Haar betrokkenheid en kundigheid is echt onderscheidend. Het zijn ook deze dingen waarop we getipt waren door een andere pro, en zijn daar niet in teleurgesteld. Het mag gezegd worden, het verliep vrijwel volmaakt, en mede daardoor zijn we boven verwachting geslaagd, in een extreem moeilijke tijd. Hulde.

  Jeroen en Marianne
  10 sep 2020

  Ik ben zelfstandige en alles leek er op dat ik in coronatijd geen huis zou kunnen kopen. Toen kwam mijn droomhuis in de verkoop. We hebben samen de schouders er onder gezet en het is tóch gelukt! Inge, enorm veel dank, zonder jouw daadkrachtige, volhardende betrokkenheid was het nooit gelukt!

  Josien
  2 sep 2020

  Een geschikt huis vinden in Dronten was geen gemakkelijke opgave. Extra spannend omdat ik alleen een huis ging kopen. Wat ben ik daarom blij dat Inge mij in dit proces heeft begeleid. Ik heb haar manier van werken als zeer prettig ervaren. Inge is erg betrokken en toegewijd, denkt continu met je mee en neemt je een hoop werk uit handen. Daarnaast heeft ze ook heel veel kennis van de huizenmarkt en hoe hier het beste op te anticiperen. Het gaf mij erg veel rust dat iemand op de achtergrond continu aanwezig is en het hele proces goed bewaakt. Dankjewel Inge!!

  Suus Schaap
  5 aug 2020

  Wij kijken erg goed terug op onze samenwerking met Inge. De duidelijke communicatie hebben wij ervaren als prettig ,haar kennis van de huizenmarkt maar ook zeker het zoeken naar de woning met onze wensen. Hierdoor hebben we onze woning kunnen kopen die helemaal bij ons past. Dank je wel Inge!

  Carlien en John
  24 jun 2020

  Inge heeft ons uitstekend begeleid. Ze is duidelijk over haar aanpak en maakt dit ook waar. Hierbij werkt Inge snel. Door haar toegewijde ondersteuning heeft ze ons veel uit handen kunnen nemen tijdens het aankoopproces van ons huis. Wij hebben haar deskundigheid in combinatie met de persoonlijke benadering als zeer positief ervaren. Inge in een paar woorden: toegewijd, klantgericht, daadkrachtig, vriendelijk, betrokken en attent.

  Rita en Yvonne
  11 jun 2020

  In deze tijd ben je eigenlijk zonder aankoopmakelaar altijd te laat en vis je achter het net. Inge is iemand die je constant helpt met je vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk en waarom ‘. Inge is er er voor jou. En dat merk je ook echt. Ook als je een soort van wanhopig wordt blijft zij je vertellen dat je geduld moet hebben en dat jouw droomhuis echt wel komt. Zij staat je bij in alle opzichten. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit! Ze houdt daadwerkelijk alles in de gaten zodat je alles op tijd regelt. Inge is een geweldige aankoopmakelaar en een fantastisch persoon. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Een aankoopmakelaar kost een hoop geld maar dat is het echt allemaal waard.

  Kirsha de Valk
  2 jun 2020

  Inge heeft mij voor de tweede keer geholpen aan een super fijn huis en voor de tweede keer ben ik super tevreden over haar dienstverlening. Ze denkt goed met je mee en controleert of alles geregeld is wat er geregeld moet worden. Ze zal altijd haar adviezen goed onderbouwen, maar laat je vervolgens vrij in je keuze. Door de jaren ervaring die ze heeft, heeft ze een goed netwerk (ook in Lelystad) opgebouwd waar je ook gebruik van kan maken als je dat zou willen (denk bijvoorbeeld aan een financieel adviseur, verkoopmakelaar of een bouwkundigrapport). Ze is niet alleen een professional, maar ook een heel leuk mens in de omgang! Thanks Inge!

  Wendy
  25 apr 2020

  Toen we na bezichtiging van een woning acuut advies nodig hadden voor het doen van een bod en andere ins en outs bij het kopen van een woning, werd Inge ons aangeraden door iemand die zelf ook door haar geholpen was. Zij was diezelfde avond al bereid om uitvoerig mee te denken. Erna heeft zij ons ook zeer geholpen met het bezichtigen en beoordelen van enkele woningen (door ons over het hoofd geziene bouwkundige problemen aanwijzen en zo), voors en tegens verhelderen en vooral het ontzorgen bij veel administratieve zaken bij de uiteindelijke koop. Aan te raden!

  Wim en Jannie Terlouw
  23 feb 2020

  Bij het bezichtigen van het 1e huis had ik het over een aankoopmakelaar. Door de verkopende makelaar werd Inge aangeraden. Omdat zij alleen aankopen doet heb ik voor haar gekozen. Dit bleek een perfecte keuze, van 1e bezichtiging tot aan uiteindelijke aankoop hoef je nergens aan te denken. Inge denkt aan alles en geeft je adviezen waar je wat aan hebt. Zonder haar inzet zou ik dit huis nooit in handen gekregen hebben. in 1 woord geweldig. Mocht ik ook nog eens verhuizen zal ik zeker weer van haar diensten gebruik maken. Inge is bedrag in goud waard.

  Leonieke Versteeg
  11 feb 2020

  Wij hadden een eerste bod uitgebracht op een woning en dat werd direct geaccepteerd. Omdat we niet zo ervaren zijn in het kopen van een huis hebben we toch een aankoopmakelaar gezocht en Inge werd ons aanbevolen. Ze is erg zorgvuldig in het opvolgen van afspraken en plezierig in de omgang. Ze heeft ons prima begeleid.

  MC
  17 jan 2020

  Bij het zoeken naar en kopen van een huis komt veel op je af. Waar moet je op letten? Hoe onderhandel je? Vergeet je niet iets? Op internet is veel te lezen dat een aankoopmakelaar hierbij helpt. Toch twijfelden we... Hebben we dat nodig? Aan de andere kant, wij kopen niet dagelijks een huis. Inge werd ons aangeraden en sinds het eerste contact (Inge belde terug: "Waar is de brand?") geen seconde spijt van gehad. Deze powervrouw luistert goed, is zeer toegankelijk, maar zeker ook erg zorgvuldig, geduldig en behulpzaam. En dat alles met een lach en goede humor. Wij vonden het erg prettig om "gewoon" via Whatsapp contact te hebben, ook 's avonds. Mede dankzij de zorg, kennis en ervaring van Inge zitten wij gerust in onze nieuwe woning. Even iets checken of overleggen kan bij haar. Ze geeft haar mening en advies (vroegen wij ook om), maar laat je eigen keuzes maken. Ze heeft een goed netwerk en korte lijntjes met mensen waar je iets van nodig hebt bij het kopen van een woning (verkopende makelaar, hypotheekadviseur, bouwkundige etc).

  RV
  30 nov 2019

  Wat een TOPPER! Ondanks mijn terughoudendheid toch over stag gegaan om Inge in te schakelen. Nog geen moment spijt van gehad! Er is mij zoveel drukte en energie en tijd bespaard gebleven in deze hectische periode. Wordt het even onduidelijk dan is Inge er weer die de onduidelijkheden aanhoort en snel weer omzet in duidelijkheid. Door haar menselijke benadering, behulpzaamheid en open eerlijke communicatie is er geen blokkade om iets te bespreken. Bedankt Inge!

  Janny H.
  9 nov 2019

  Wij hebben heel veel gehad aan de ondersteuning van Inge. Zij is zeer betrokken en integer. Toen wij via haar wilden bieden voor een huis gaf ze aan, ons helaas niet te kunnen/mogen helpen omdat ze al voor een andere klant geboden had. Jammer voor ons, maar dit gaf ons tóch een heel goed gevoel over Inge als aankoopmakelaar. Wij bevelen haar van harte aan! Anke

  Anke
  21 okt 2019

  Wij werden naar Inge verwezen door positieve geluiden van bekenden en ook wij waren zeer tevreden. Inge is professioneel, maar ook zeer toegankelijk en betrokken. Wij als leken op de huizenmarkt hebben heel veel aan haar gehad; ze lichtte ons uitgebreid voor maar hield ons ook met beide benen op de grond. Kortom, heel prettig om mee samen te werken! Dank je Inge!

  Sjoerd en Annelies
  18 sep 2019

  We hadden jouw naam via-via. We hebben je ervaren als een betrokken professional. Je dacht mee en stond echt naast ons in onze zoektocht. Het was fijn dat je de kleine letters meelas en zo mee kon denken. Dit gaf een rustig gevoel. Dankjewel voor je betrokkenheid. We raden zeker aan om van Inges expertise gebruik te maken!

  Bert Jan en Frieda
  15 sep 2019

  Voor de tweede keer de hulp van Inge ingeschakeld voor het vinden van ons droomhuis. Inge is professioneel en weet waar ze het over heeft. Ze let op zaken waar wij als kopers niet aan denken. Inge houdt alles goed in de gaten zodat alles voor zowel de nieuwe als de oude woning geregeld is. Daarnaast neemt Inge echt de tijd voor je. Je kan haar altijd voor alles bellen, geen vraag is te gek. En gewoon een heerlijk spontaan mens! Zoek je een aankoopmakelaar, dan moet je zeker bij Inge zijn!!

  Michael en Inge
  30 aug 2019

  Echt super geholpen door Inge! Ze heeft zoveel kennis van zaken en houd je regelmatig op de hoogte van de gang van zaken. Ben echt blij dat we voor Inge hebben gekozen. Zou haar zeker aanbevelen. Bedankt Inge.

  Fam. van den Berg
  5 aug 2019

  Inge heeft ons voor de 2e keer geholpen aan het huis wat voldeed aan ons wensenlijstje. Inge kijkt met realistische en professionele ogen naar de woning, terwijl jij al helemaal verkocht bent. Ze is open, eerlijk, behulpzaam en zeer betrouwbaar en een aanvulling bij het kopen van je huis. Wij kopen geen huis zonder Inge en kunnen haar iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Inge!

  Erik en Tamara
  28 jun 2019

  Wij hebben via Inge ons droomhuis gevonden en gekocht. Inge is super behulpzaam met alle zaken rondom de aankoop en houd heel goed de tijdlijn in de gaten zodat je geen zaken vergeet. Erg fijn zodat je niks vergeet. Wat ook erg fijn is, Inge heeft een hoop kennis en ervaring wat erg belangrijk is tijdens zo'n grote aankoop/beslissing. Ze is ook heel erg betrokken en goed op de hoogte van de aankoop en heeft regelmatig contact met je over de status en vorderingen. We zijn erg blij dat we gekozen hebben voor de diensten van Inge en kunnen haar zeker aanraden als aankoopmakelaar! Een echte vakvrouw! Bedankt Inge!

  Daniël & Caroline
  26 jun 2019

  Wanneer "de reddende engel" zo in ene voor je zojuist verloren deur staat. Zo heb ik Inge ervaren. Toen ik door de bomen van mijn woningnood het niet meer kon overzien en ook haar diensten niet kon aannemen omdat ik de omvang er niet van kon overzien, vergat zij mij niet. Een onverwacht telefoontje. Met een zeer onverwachte woningaanbieding. Ik kon niet anders dan onderzoeken. Daar liepen we op een maandagmiddag. Ik wat terughoudend en Inge doortastend, aan 'mijn' zijde. Omstandigheden alles behalve ideaal. Na mijn, ja ik doe het, heeft ze mij er helemaal door getrokken. Beide verrast hoe wonderlijk alles verliep. Nu 4 maanden verder en m'n verbouw-skills nog verder ontwikkelt sinds mijn 2 voorgaande kluswoningen, rest er rust en dankbaarheid... Ik heb een 'thuis'. Ik klus nog wel ff verder... Maar dit stukje vakvrouwschap van Inge op het moment dat het moest gebeuren zal ik niet vergeten. Bel Inge. Ook wanneer je twijfelt of ze iets voor je kan betekenen. Bedankt Inge.

  Evelien ten Hove
  13 mrt 2019

  Heel prettig contact gehad en denkt mee met de wensen van de klant. Kan Inge zeker aanraden, dikke pluim:)!

  Will
  11 mrt 2019

  Nadat ik bepaald had welk huis ik wilde kopen, besefte ik mij dat ik geen idee had hoe nu verder. Toen maar contact gezocht met Inge, gewoon omdat zij zich specifiek profileert als AANKOOPmakelaar. Al snel bleek dat ik eigenlijk al veel eerder contact had moeten zoeken, in feite kwam ik pas halverwege het traject bij haar terecht. Ze had me ook kunnen begeleiden in de zoektocht naar een woning. Hoe dan ook, geweldig dat zij er was, ze wees me op een hele hoop zaken waar ik geen weet van had. Ik was vast ook nog in de problemen gekomen met de hypotheekaanvraag, maar gelukkig stond ze bijtijds voor de deur om me ook over die hobbel heen te tillen. Klasse, prettige benadering, ook nog met veel humor. Een aanrader voor ieder die een aankoopmakelaar zoekt!

  Frans Bögemann
  5 mrt 2019

  Inge is een rots in de branding bij de aankoop van een huis. Ze steunde me waar nodig om een huis te kunnen kopen. Inge kan zich goed inleven en kon me op moeilijke momenten moed in spreken. Ik zou Inge aan iedereen aanbevelen. Ze weet het goede moment voor iedere actie. Inge bij deze nogmaals heel heel veel dank!!!

  Renate
  29 jan 2019

  Wij zijn erg blij met de fijne begeleiding en het advies van Inge bij de aankoop van ons huis in Dronten. Groeten en tot ziens Alie en Jaap van Velzen.

  Alie en Jaap van Velzen
  25 jan 2019

  Lieve Inge, Hartelijk bedankt voor de goede begeleiding met de aankoop van Kevin zijn huisje. Wij zijn 100% positief en we zouden iedereen Inge als aankoopmakelaar aanbevelen.

  Kevin en Jolanda
  4 jan 2019

  Vermoedelijk was ik één van de meest sceptische potentiële klanten toen ik contact opnam met Inge. Vrij snel kwam ik tot de ontdekking dat gebruik maken van Inge haar kwaliteiten het beste was wat ik heb kunnen doen, bij het zoeken naar en de aanschaf van mijn woning. Doortastend, scherp, nauwkeurig, betrokken, flexibel, eerlijk, recht door zee, van het eerste gesprek tot na de aankoop van de woning. Inge, hartelijk dank voor de samenwerking. Mocht ik ooit weer een huis kopen, neem ik graag weer contact met je op.

  Rob Moerman
  3 dec 2018

  Bedankt voor de goede begeleiding omtrent de aankoop van onze woning. Zeer professioneel, doortastend en motiverend. Wij zullen het voortzeggen! Hartelijk dank! Erik en Eva

  Eva Maria Schumacher
  10 nov 2018

  Lieve Inge, bedankt voor je hulp en bemiddeling bij de aankoop van onze nieuwe woning! De tweede keer dat we van je diensten gebruik gemaakt hebben: vriendelijk, eerlijk, efficiënt, scherp, goed bereikbaar, een telefoontje ter herinnering wanneer wij zelf iets moesten regelen en we zijn super op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken. Nogmaals heel erg bedankt voor je inzet! Groetjes Erwin & Sandra

  Fam. van Dijk
  19 okt 2018

  Outstanding! Uitmuntend! Dat was vanaf het eerste moment het geval. Vanuit South Carolina, USA een huis vinden met de badkamer en slaapkamer op de begane grond in Dronten! Geen eenvoudige opgave, maar niet voor Inge. Op allerlei manieren is zij behulpzaam en denkt mee met de opdrachtgevers! Tussentijdse berichtgeving en voortdurend op de hoogte houden. Zo hoort het! Natuurlijk keken zoon en goede vriendin ter plaatse mee, maar zo konden wij via Inge onze woning verwerven! Denk niet langer na, neem deze Aankoopmakelaar: Inge!

  Inge & Gert Jan Eikmans, Summerville, SC, USA
  28 sep 2018

  Inge heeft ons geholpen met het vinden, bemiddelen en kopen van ons eerste huis. Een huis kopen wordt vaak gezien als een enorme stap voor de meeste mensen, maar met Inge haar hulp hebben we dat helemaal niet zo ervaren. We merkten echt dat Inge deel uitmaakt van de Drontense vastgoedwereld, ze kent veel mensen en is op de hoogte van wat er speelt in de omgeving. Zo hebben we ons huis al mogen bezichtigen voordat het op Funda stond. Misschien subjectief, maar wij hadden een goede klik met Inge: ze was goed bereikbaar en had altijd antwoord op onze vragen. Wij bevelen Inge zeker aan!

  Dennis & Colinda
  26 sep 2018

  Bij het zoeken naar een woning op korte termijn heeft Inge mij geweldig geholpen. Ze is kundig, zeer prettig in de omgang en niets is haar te veel. Ik kan iedereen Inge aanraden als aankoopmakelaar. Inge, super bedankt.

  Imke Norder
  23 sep 2018

  Wij hebben de hulp van Inge ingeschakeld bij de aankoop van onze eerste eigen woning. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! Inge heeft ons geholpen in de zoektocht, deskundig advies gegeven en antwoord gegeven op al ons vragen. Dat maakte het proces voor ons een stuk makkelijker en minder stressvol. Ik raad Inge zeker aan als aankoopmakelaar!

  Annemarie en Robert
  9 aug 2018

  Inge heeft ons geholpen met de aankoop van onze prachtige nieuwe woning. Zij hield alles in de gaten: planning, tijdsbewaking, notaris, werkelijk alles. Ont-zorgen, zo hebben wij haar hulp ervaren. Heel fijn! We hebben het een paar keer tegen elkaar gezegd: "Inge moet bij de NS gaan werken, dan komt nergens meer een trein te laat" 😉 Fantastisch Inge! Bedankt voor wat je ons allemaal uit handen hebt genomen.

  Anco & Sonja Venhuizen
  25 jun 2018

  Via en dankzij Inge hebben we een super huis kunnen vinden waar we nu met alle plezier wonen! En dit is ook in een korte tijd gerealiseerd doordat Inge ons heel goed begeleidde en stapsgewijs meenam in het aankoopproces. Erg fijn als je voor het eerst een huis zoekt en aankoopt!

  Margreet en Tonnis
  29 mei 2018

  Wát een fantastische aankoopmakelaar!! Ik kan er niets anders over zeggen, een prettig mens, altijd eerlijk, correct, consciëntieus, actief en goed bereikbaar. Door Inge ben ik aan een fijn huis gekomen in een zeer korte tijd. Zoek je een aankoopmakelaar, ik zeg Inge bellen! Groet Monique

  Monique
  28 mei 2018

  Op zoek naar ons eerste huis op deze hectische woningmarkt hebben we besloten om een expert in te schakelen. We hebben hier geen moment spijt van gehad. Snel was het duidelijk dat Inge een professionele makelaar is met een zeer breed netwerk en fikse dosis ervaring. Ze dacht met ons mee en was zeer betrokken: van het begin tot het eind (en eigenlijk nog langer)! Het was erg fijn om met Inge samen te werken en we zijn heel blij dat we er in dit proces niet alleen voor stonden, maar haar als aankoopmakelaar hadden. Ontzettend bedankt Inge! Zonder jou hadden we onze droomhuis niet gehad.

  Emilia
  26 apr 2018

  Het was de tweede keer dat we met Inge 'zaken' hebben gedaan en we kunnen het iedereen aanbevelen! Ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen en zelfs de kleinste details heeft ze in orde gebracht. Niets wordt vergeten en het meeste is al geregeld voor je er zelf aan hebt gedacht. Nogmaals hartelijk dank en de groeten uit Bergen op Zoom.

  Elst-Dekker
  18 apr 2018

  Inge kwam sterk aanbevolen en ik ben ontzettend blij dat ik met haar in zee ben gegaan. Dankzij haar zit ik nu in mijn droomhuis! Naast haar goede contacten in de makelaardij, jarenlange kennis van en ervaring met de woningmarkt en goede onderhandelingstechnieken, is ze persoonlijk betrokken bij je woningzoektocht en neemt ze je ongelooflijk veel werk uit handen. Ze neemt echt de tijd voor je, adviseert, legt uit en ontzorgt. Mijn ervaringen zijn 100% positief. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar zijn/haar droomhuis.

  Sanne Pieterse
  9 apr 2018

  We hadden al heel snel in de gaten dat we achter het net zouden vissen als we niet gebruik zouden maken van Inge haar diensten. Niet alleen wist zij vooraf wat er op de markt zou komen, maar, en dat bleek achteraf het voornaamste, nam ze ons veel werk uit handen. We hebben veel huizen bezocht, totdat we er uiteindelijk achter kwamen wat we echt nodig hadden. Dít moést het zijn. Het was voor ons dit of (voorlopig) niks anders. Inge heeft hierin een super rol gespeeld om alles rond te krijgen. Niet alleen kochten wij het huis, maar op bijna hetzelfde moment verkochten wij ons huis ook. Inge, bedankt voor alles!

  Fam. de Vries
  27 mrt 2018

  Zoekt u iemand die u helpt bij alles wat er komt kijken bij een huis kopen en dat is heel wat, ga dan met Inge in zee. Zij heeft ons echt geweldig geholpen. Ondanks alle tegenspoed gaf zij ons het gevoel dat ze aan onze kant stond en alleen voor onze belangen op kwam. Inge ontzettend bedankt voor alles.

  Hans en Els van Lopik
  27 mrt 2018

  Al een aantal jaren keken we goed om ons heen naar een nieuwe woning. Met onze specifieke woonwensen was dat best een lastig klusje. Tot op een gegeven moment een woning aan ons voorbij ging. Het werd hoog tijd om hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar, te weten Inge. We hadden elkaar al eens ontmoet, dat maakte het contact een stuk makkelijker. Al snel bleek dat er binnenkort een woning op de markt zou komen wat misschien wel voor ons geschikt zou kunnen zijn. En inderdaad, het was wat wij zochten! Inge heeft ons het hele traject goed geholpen en bijgestaan. Het was echt heerlijk om de touwtjes iets te kunnen vieren, er moet al zoveel geregeld worden en te kunnen vertrouwen op een deskundige. In het hele traject is wel gebleken dat een aankoopmakelaar echt wel uit kan! Inmiddels is het ruim 4 weken geleden dat we de woning gekocht hebben, en we zijn nog ontzettend hard aan het klussen, maar we weten zeker: dit gaat ons paleisje worden. Inge, ontzettend bedankt voor alles!

  Marnix & Marjoke
  16 jan 2018

  Inge, ontzorgen, begeleiden, doorzettingsvermogen enz. enz. is jou op het lijf geschreven. Zelfs op je vakantie heb je ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en is het je gelukt het huis te bemachtigen. Daar kan menig makelaar nog wat van leren. Door jouw inzet hebben wij nu een mooi huis waar we ons zeer thuis voelen. Met Inge als je makelaar ben je eigenlijk van succes verzekerd. Je bent een zeer prettig persoon om mee samen te werken, je hebt humor en bent recht door zee. Dank je wel voor alle goede zorgen. TOP

  G.W.Eijk
  26 dec 2017

  Jouw hulp en begeleiding vonden wij erg fijn. Bovendien hadden wij waarschijnlijk nooit zo'n mooi huis kunnen vinden zonder jou, hartelijk dank hiervoor. Als wij nog gaan verhuizen, ga jij ons zeker terug zien!

  Hans en Anika
  26 dec 2017

  Beste lieve Inge, Wij hebben heel veel meegemaakt met elkaar m.b.t. de koop van ons hui. Jij bent betrokken voor, tijdens en zelfs nu nog, na de koop van ons huis. Je geeft adviezen, denkt aan elk detail. Het is gewoon bijna niet in woorden uit te drukken (en dat is zeker niet overdreven!), hoeveel we aan jouw hulp hebben gehad en nog steeds hebben. Je bent echt een enorme topper en vakvrouw. Bedankt voor ALLES wat je voor ons hebt gedaan. Wij zijn je heel erg dankbaar hiervoor. Super!!!

  W. Bader en M. Brigg
  26 dec 2017

  Inge,je bent echt een topper. We hadden best wel wat eisen aan een woning en nadat we eindelijk een leuk huis hadden gevonden in Zeewolde konden we ons geluk niet op. Maar door een stomme fout van de makelaar in Zeewolde ging dat huis niet meer door. Je hebt ons echt zo ontzettend goed geholpen, door zowat dagelijks met de makelaars in Zeewolde en Dronten te bellen om te vragen of er binnenkort wat te koop kwam te staan! En ja hoor, uiteindelijk vind jij ons droomhuis, doordat Zeewolde niet door ging. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor al je energie die je erin hebt gestoken. Je was prettig om mee te werken. We hopen je in januari te zien in ons droompaleis. Doeiiiiiii

  Lisette en Harry
  20 nov 2017

  Ontzorgen met een vette hoofdletter O! Dank je wel Inge. Dankzij jouw bijstand, adviezen en betrokkenheid hebben wij ons droomhuis werkelijkheid zien worden. Zelfs vanaf jouw vakantieadres ergens aan de poolgrens bleef je bereikbaar of nam je indien nodig contact met ons op. Ik kan derhalve iedere aspirant koper Makelaardij Lugtenborg van harte aanbevelen.

  Fred en Joske Bervoets
  10 nov 2017

  Omdat wij beginnende kopers zijn, hebben wij de hulp van Inge ingeschakeld. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles rondom het huis. Zaken waar wij niet aan dachten, daar hielp Inge ons mee. Inge neemt de tijd voor je, wij konden haar in alle tijden bellen of mailen. Erg prettig!! Inge hartstikke bedankt voor al je hulp! Groetjes Michael en Inge

  Inge en Michael
  1 nov 2017

  Wij waren op zoek naar ons droomhuis. En in deze zoektocht heeft Inge ons super goed geholpen. Zoveel informatie en tips tijdens de bezichtiging en onderhandelingen. Er is zoveel te regelen en Inge helpt je overal bij. Altijd bereid om je te helpen en voor vragen kun je altijd bellen. Echt, Inge heeft ons geholpen om onze droom waar te kunnen maken.

  Sebastiaan en Wendy
  16 okt 2017

  Door mijn beperkte budget had ik niet zoveel keus. Jij regelde bezichtigingen voor me van huizen die nog niet eens te koop stonden. Ik kon je altijd bellen met vragen en voor advies. Het huis waar ik nu woon zou ik zonder jou nooit hebben kunnen kopen. Ik ben er super blij mee. Inge, heel erg bedankt!

  Yvonne
  11 sep 2017

  Als je met Inge in zee gaat weet je zeker dat je in korte tijd je droomhuis hebt gevonden. Als eerste een bezichtiging dankzij het snelle optreden van haar. Daardoor hebben wij nu een prachtig huis in Dronten die we anders echt niet hadden gevonden. We zitten hier nu 3 weken en we zijn erg blij. Inge, dank je wel voor al je goede zorgen.

  Jack en Marijke Buiter
  7 aug 2017

  In onze zoektocht naar ons droomhuis zijn we enorm goed geholpen door Inge! En alle zaken rondom de aankoop verliepen heel soepel. Inge, heel erg bedankt voor je hulp en als we klaar zijn met klussen ben je van harte welkom om het resultaat te bekijken! Tot snel!

  Rogier en Merleyn
  24 mrt 2017

  Voor de 2e keer super door Inge geholpen. Zij stuurde een huis naar ons door die net te koop stond. Dat huis voldeed aan al onze eisen! Ze denkt goed met je mee en beantwoordt graag al je vragen. Inge bedankt voor al je hulp! Mochten we ooit weer verhuizen weten we je te vinden!

  Natascha en Vivian
  2 mrt 2017

  Niets dan lof over Inge Lugtenborg. Als starters is alles nieuw en onbekend, waardoor een aankoop erg stressvol kan zijn. Van de bezichtiging tot de gang naar de notaris en daarna: alles wordt tot in de puntjes geregeld door Inge. Uiteraard krijg je het nodige huiswerk mee, maar het hele tijdspad wordt nauwlettend in de gaten gehouden en zo wordt dus het proces optimaal bewaakt. Aan alle Reviews die hier nog meer te vinden zijn hebben wij weinig meer toe te voegen, maar mocht je nu alsnog twijfelen: gewoon doen, beste keuze die je kunt maken bij de aankoop van een nieuwe woning!

  Bart en Nienke
  1 mrt 2017